Poster cu seria Galaxy S22 expus în magazinul companiei AT&T din SUA

285
Poster cu Samsung Galaxy S22 expus in magazinul companiei AT din SUA
Sursa Foto: letsgodigital.org

Într-o fotografie a magazinului companiei AT&T din SUA apare un poster de marketing cu seria Samsung Galaxy S22. Fotografia a fost făcută din exterior, marca „AT&T” poate fi citită în reflexia ferestrei. Un afiș promoțional mare a fost atârnat în magazin, care pare foarte familiar. Este vorba despre imaginea oficială de presă care prezentă pe Galaxy S22 Ultra și Galaxy S22+.

Fotografia live a fost distribuită prin Twitter de către sud-coreeanul Dohyun Kim. Acesta a postat recent online mai multe informații despre seriile Galaxy S22 și Galaxy Tab S8, informații publicate și de noi. Seria Galaxy S22 va fi lansată oficial pe 9 februarie în cadrul unui eveniment Galaxy Unpacked 2022, eveniment exclusiv online.

Poster cu Galaxy S22 Ultra și S22+ expus în magazinul AT&T

Este remarcabil faptul că acest poster publicitar este deja folosit în magazinul AT&T, conform LetsGoDigital. Aceasta este, fără îndoială, o greșeală a unui angajat puțin prea entuziasmat care a început să reînnoiască aspectul magazinului. Samsung va anunța oficial noile smartphone-uri din seria S abia miercuri. Companii precum AT&T pot folosi astfel de materiale promoționale numai după ce dispozitivele sunt lansate oficial.

Un suport de afișare este vizibil în fața posterului publicitar al seriei Galaxy S22. Mai multe modele de telefoane Samsung sunt prezentate aici, inclusiv Galaxy S20 Ultra și Galaxy Note 20. Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 sunt și ele disponibile în magazin. Chiar lângă pliabile se află mai multe căști, inclusiv Galaxy Buds Live, noile Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds Pro. În cele din urmă, o gamă de accesorii sunt expuse sub formă de huse de la terți pentru telefoanele Samsung.

AT&T Inc. este cea mai mare companie de telecomunicații din SUA. AT&T (American Telephone and Telegraph) fost fondată în 1983 și are sediul în Dallas, Texas. Este cea mai mare companie de telefonie și cel mai mare operator TV prin cablu din lume.

Probabil imediat după lansarea oficială din 9 februarie pot fi făcute precomenzi pentru Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra. În același timp, sunt așteptate și tabletele Galaxy Tab S8, Tab S8+ și Tab S8 Ultra. Între timp, aproape toate informațiile despre cele șase noi dispozitive mobile sunt cunoscute. Inclusiv designul, specificațiile, dar și prețul, culorile și variantele de memorie. Noile modele din seria S vor oferi suport 5G ca standard. Pentru tablete, vor fi puse la dispoziție un model doar Wi-Fi și unul 5G.

SURSĂLetsGoDigital