Poze reale dezvăluie smartphonurile Samsung Galaxy S8 și S8 Plus

6381

Samsung Galaxy S8 de 5.8 inch, prezentat alături de Galaxy S8 Plus de 6,2 inch, în fotografii proaspăt apărute în presă.

Toate zilele încep bine și se termină și mai bine pentru noi, cu noi scurgeri de fotografii despre Samsung Galaxy S8.

Fotografiile apărute astăzi în presă care le arată pe Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, ne provin prin intermediul SlashLeaks. Ele prezintă în mod clar ambele receptoare, oferindu-ne o comparație între ce știm până acum despre ele și ce vedem în fotografii și dimensiunile celor două terminale de la Samsung.

Suntem tratați cu unele fotografii în prim plan cu un Samsung Galaxy S8 de culoare neagră, afișând un cadru metalic lustruit.

Avem o tăviță pentru o cartelă SIM în partea de sus și o mufă pentru căști și porturi USB tip C în partea de jos.

Facilitatea de afișare permanentă pe ecran – Always-On, pare să fi fost revizuită pentru Samsung Galaxy S8 cu un model propriu de afișare tip coloană, care arată pe ecran ora și parametri de încărcare.

Always on Display afișează ceasul, calendarul și notificări pe ecran atunci când aparatul este în stand-by, folosind doar 0,8% din capacitatea bateriei pe oră. Această funcție devine tot mai mult o marcă înregistrată Samsung. Una dintre cele mai utile caracteristici de la Samsung.

De asemenea, rețineți că timpul afișat pe ecran pare să se schimbe de la o fotografie la alta. Așa că avem de-a face probabil cu un S8 real aici, și nu o unitate manechin de plastic, de tipul celor folosite foarte des pentru a testa accesorii pentru telefoane mobile.

Aceste prezentări succesive sunt printre cele mai clare fotografii de la un smartphone S8 apărute până în prezent, și putem vedea ambele opțiuni de dimensiuni, una lângă alta.

De asemenea, ne oferă un punct de referință în ceea ce privește dimensiunea, cu cât este mai mare Galaxy S8 Plus față de S8.

VIAAndroidCentral