Acasă Stiri Noi imagini cu Galaxy S8 Active care vine cu o baterie de...

Noi imagini cu Galaxy S8 Active care vine cu o baterie de 4.000 mAh

Timp de patru ani, Samsung a lansat o variantă „Active” cu gama Galaxy S începând cu Galaxy S4, recent au apărut în mediul online noi imagini cu Galaxy S8 Active care vine cu o baterie de 4.000mAh.

Conținutul recent difuzat doar reiterează ceea ce știm despre Samsung Galaxy S8 Active până acum. De asemenea, arată că telefonul va avea o baterie de 4.000 mAh.

Aceste imagini și prezentarea video provin de la un angajat Samsung din San Francisco, care are acces la acest prototip al lui Galaxy S8 Active. Acest telefon are numărul de modelul SM-G892A și va fi exclusiv pentru firma AT & T, special pentru clienții din Statele Unite.

Corpul lui Galaxy S8 Active este fabricat din policarbonat cu metal pe laturi, mult mai rezistent decât la modelele anterioare. Ecranul are aproximativ aceeași dimensiune ca Galaxy S8 standard, de 5,8 inch Super AMOLED, dar nu este curbat, probabil din motive de durabilitate a fost înlocuit cu unul plat.

A rămas același raport de aspect de la Galaxy S8, 18.5:9. În trecut, toate dispozitivele „Active” au inlocuit butoanele fizice de acasă și tastele capacitive cu butoane fizice robuste. Butoanele de pe ecran care au fost introduse cu Galaxy S8 sunt prezente și aici.

Telefonul respectă standardele militare de durabilitate venind cu certificarea MIL-STD 810G, astfel încât utilizatorii se pot purta destul de dur cu el, fără să-și facă griji privind telefonul. Se pare că este de 1,5 ori mai gros decât Samsung Galaxy S8 normal.

Specificațiile includ un procesor Snapdragon 835 cu memorie RAM de 4 GB și stocare internă de 64 GB. Are o cameră din spate de 12 MP și cameră față de 8 MP.

Bateria va avea o capacitate de 4.000mAh. Pentru comparație, acesta este cu 1.000 mAh mai mare decât Galaxy S8, și 500mAh mai mare decât S8+. Este exact cât bateria de pe Samsung Galaxy S7 Active.

De asemenea, știm cu siguranță că există o încărcare fără fir Qi, datorită unei documentații furnizate de consorțiul Wireless Power Consortium.

Wireless Power Consortium, este o societate tehnologică multinațională cu sediul în New Jersey, SUA. Creează și promovează adoptarea pe scară largă a standardului de interfață Qi, utilizat pentru încărcarea fără fir a produselor. Colaborează cu firme și companii din toată lumea care lucrează la standardizarea globală a tehnologiei de încărcare fără fir.

Nu pare să existe funcția Aqua Mode, folosită pentru fotografii și filmări subacvatice, dar posibil când va fi lansat să vedem și această caracteristică integrată la Galaxy S8 Active, așa cum a existat în cazul telefoanelor „Active” anterioare.

Samsung Galaxy S8 Active va fi alimentat de Android 7.0 Nougat.

Nici știm încă nimic despre momentul în care Samsung și AT & T vor lansa oficial acest telefon.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...