Acasă Stiri Noi imagini cu Galaxy S8 Active care vine cu o baterie de...

Noi imagini cu Galaxy S8 Active care vine cu o baterie de 4.000 mAh

Timp de patru ani, Samsung a lansat o variantă „Active” cu gama Galaxy S începând cu Galaxy S4, recent au apărut în mediul online noi imagini cu Galaxy S8 Active care vine cu o baterie de 4.000mAh.

Conținutul recent difuzat doar reiterează ceea ce știm despre Samsung Galaxy S8 Active până acum. De asemenea, arată că telefonul va avea o baterie de 4.000 mAh.

Aceste imagini și prezentarea video provin de la un angajat Samsung din San Francisco, care are acces la acest prototip al lui Galaxy S8 Active. Acest telefon are numărul de modelul SM-G892A și va fi exclusiv pentru firma AT & T, special pentru clienții din Statele Unite.

Corpul lui Galaxy S8 Active este fabricat din policarbonat cu metal pe laturi, mult mai rezistent decât la modelele anterioare. Ecranul are aproximativ aceeași dimensiune ca Galaxy S8 standard, de 5,8 inch Super AMOLED, dar nu este curbat, probabil din motive de durabilitate a fost înlocuit cu unul plat.

A rămas același raport de aspect de la Galaxy S8, 18.5:9. În trecut, toate dispozitivele „Active” au inlocuit butoanele fizice de acasă și tastele capacitive cu butoane fizice robuste. Butoanele de pe ecran care au fost introduse cu Galaxy S8 sunt prezente și aici.

Telefonul respectă standardele militare de durabilitate venind cu certificarea MIL-STD 810G, astfel încât utilizatorii se pot purta destul de dur cu el, fără să-și facă griji privind telefonul. Se pare că este de 1,5 ori mai gros decât Samsung Galaxy S8 normal.

Specificațiile includ un procesor Snapdragon 835 cu memorie RAM de 4 GB și stocare internă de 64 GB. Are o cameră din spate de 12 MP și cameră față de 8 MP.

Bateria va avea o capacitate de 4.000mAh. Pentru comparație, acesta este cu 1.000 mAh mai mare decât Galaxy S8, și 500mAh mai mare decât S8+. Este exact cât bateria de pe Samsung Galaxy S7 Active.

De asemenea, știm cu siguranță că există o încărcare fără fir Qi, datorită unei documentații furnizate de consorțiul Wireless Power Consortium.

Wireless Power Consortium, este o societate tehnologică multinațională cu sediul în New Jersey, SUA. Creează și promovează adoptarea pe scară largă a standardului de interfață Qi, utilizat pentru încărcarea fără fir a produselor. Colaborează cu firme și companii din toată lumea care lucrează la standardizarea globală a tehnologiei de încărcare fără fir.

Nu pare să existe funcția Aqua Mode, folosită pentru fotografii și filmări subacvatice, dar posibil când va fi lansat să vedem și această caracteristică integrată la Galaxy S8 Active, așa cum a existat în cazul telefoanelor „Active” anterioare.

Samsung Galaxy S8 Active va fi alimentat de Android 7.0 Nougat.

Nici știm încă nimic despre momentul în care Samsung și AT & T vor lansa oficial acest telefon.

SourceSamMobile

Stiri

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung a lansat un aparat multifuncțional de gătit în Coreea de Sud

Samsung a lansat zilele trecute un nou aparat multifuncțional de gătit destinat consumatorilor care vor să gătească acasă pe fondul tendinței de...

Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania...

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că...

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...