Acasă Stiri Noi imagini cu Galaxy S8 Active care vine cu o baterie de...

Noi imagini cu Galaxy S8 Active care vine cu o baterie de 4.000 mAh

Timp de patru ani, Samsung a lansat o variantă „Active” cu gama Galaxy S începând cu Galaxy S4, recent au apărut în mediul online noi imagini cu Galaxy S8 Active care vine cu o baterie de 4.000mAh.

Conținutul recent difuzat doar reiterează ceea ce știm despre Samsung Galaxy S8 Active până acum. De asemenea, arată că telefonul va avea o baterie de 4.000 mAh.

Aceste imagini și prezentarea video provin de la un angajat Samsung din San Francisco, care are acces la acest prototip al lui Galaxy S8 Active. Acest telefon are numărul de modelul SM-G892A și va fi exclusiv pentru firma AT & T, special pentru clienții din Statele Unite.

Corpul lui Galaxy S8 Active este fabricat din policarbonat cu metal pe laturi, mult mai rezistent decât la modelele anterioare. Ecranul are aproximativ aceeași dimensiune ca Galaxy S8 standard, de 5,8 inch Super AMOLED, dar nu este curbat, probabil din motive de durabilitate a fost înlocuit cu unul plat.

A rămas același raport de aspect de la Galaxy S8, 18.5:9. În trecut, toate dispozitivele „Active” au inlocuit butoanele fizice de acasă și tastele capacitive cu butoane fizice robuste. Butoanele de pe ecran care au fost introduse cu Galaxy S8 sunt prezente și aici.

Telefonul respectă standardele militare de durabilitate venind cu certificarea MIL-STD 810G, astfel încât utilizatorii se pot purta destul de dur cu el, fără să-și facă griji privind telefonul. Se pare că este de 1,5 ori mai gros decât Samsung Galaxy S8 normal.

Specificațiile includ un procesor Snapdragon 835 cu memorie RAM de 4 GB și stocare internă de 64 GB. Are o cameră din spate de 12 MP și cameră față de 8 MP.

Bateria va avea o capacitate de 4.000mAh. Pentru comparație, acesta este cu 1.000 mAh mai mare decât Galaxy S8, și 500mAh mai mare decât S8+. Este exact cât bateria de pe Samsung Galaxy S7 Active.

De asemenea, știm cu siguranță că există o încărcare fără fir Qi, datorită unei documentații furnizate de consorțiul Wireless Power Consortium.

Wireless Power Consortium, este o societate tehnologică multinațională cu sediul în New Jersey, SUA. Creează și promovează adoptarea pe scară largă a standardului de interfață Qi, utilizat pentru încărcarea fără fir a produselor. Colaborează cu firme și companii din toată lumea care lucrează la standardizarea globală a tehnologiei de încărcare fără fir.

Nu pare să existe funcția Aqua Mode, folosită pentru fotografii și filmări subacvatice, dar posibil când va fi lansat să vedem și această caracteristică integrată la Galaxy S8 Active, așa cum a existat în cazul telefoanelor „Active” anterioare.

Samsung Galaxy S8 Active va fi alimentat de Android 7.0 Nougat.

Nici știm încă nimic despre momentul în care Samsung și AT & T vor lansa oficial acest telefon.

SourceSamMobile

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...