Precomenzi la seria Samsung Galaxy Note 20 similare cu seria Note 10

476
Sursa Foto: Yonhap / en.yna.co.kr

Pre-comenzile pentru noul pahblet al companiei Samsung, Galaxy Note 20, aproape că au surprins în Coreea de Sud. Conform agenției de presă sud-coreene Yonhap, în ciuda pandemiei coronavirusului, pre-comenzile seriei Galaxy Note 20 au fost în ultimele șapte zile de aproximativ 90% față de cele ale seriei Galaxy Note 10 în aproximativ aceeași perioadă.

Peste 1,17 milioane de dispozitive din seria Samsung Galaxy Note 20 au fost acum pre-comandate, mai rămânând câteva zile din această perioadă. Telefoanele pre-comandate anul trecut pentru Galaxy Note 10 au atins anul trecut aproximativ 1,3 milioane de unități. Atunci au fost înregistrate cele mai mari cifre dintre dispozitivele Galaxy, dar atunci, perioada de precomandă a fost de 11 zile. Anul acesta pentru seria Galaxy Note 20 perioada a fost puțin mai scurtă.

Galaxy Note 20 Ultra cel mai precomandat model

Persoanele din interiorul industriei mobile au declarat că rezultatul pre-comenzilor pentru Galaxy Note 20 pare a fi pozitiv. Este luat în vedere contextul actual, cu focarul de COVID-19 încă activ și o activitate mai redusă la operatorii de telefonie mobilă locali. Nu a fost uitat nici contextul economic privind utilizatorii, când cheltuielile pentru un nou telefon nu mai sunt o prioritate.

La vânzările după model, Galaxy Note 20 Ultra de ultimă generație a reprezentat 65% dintre precomenzi. Cu prețurile în Coreea sunt de 1.010$ pentru Note 20 și 1.223$ pentru modelul Ultra, este o realizare uimitoare pentru Samsung în Coreea de Sud. Mystic Bronze a fost cea mai apreciată dintre noile culori ale seriei Note 20.

Coreea de Sud oficial Republica Coreea mai este numită și „Țara dimineților liniștite”. Are capitala la Seul, oraș care este a doua metropolă din lume ca mărime. Este a 12-a cea mai mare economie din lume (după PIB) conform ONU, Banca Mondială și FMI.

Compania Samsung a spus că aproximativ 258 de mii de telefoane au fost pre-comandate în prima zi. Aceasta bate recordul anterior, stabilit de Samsung Galaxy S8 acum trei ani, de aproximativ 250 de mii în prima zi. Lansarea oficială la vânzare a noii serii Samsung este programată pentru 21 august.

Seria Galaxy Note 20 utilizează noul procesor Snapdragon 865+ în dispozitivele destinate SUA și China. În timp același timp, clienții din Europa și din alte țări primesc seria Note 20 cu un cip Exynos 990.

Note 20 Ultra are un ecran QHD+ de 6,9 inch cu rata de actualizare de 120Hz. Există două configurații disponibile. Fiecare vine cu 12 GB de RAM, dar puteți alege între un model de 128GB sau unul cu 512GB de stocare. Acest model oferă și suport micro-SD, spre deosebire de Galaxy Note 20 standard.