Acasă Stiri Pre-comenzile pentru Samsung Galaxy S8 cu 30% mai mari față de Samsung...

Pre-comenzile pentru Samsung Galaxy S8 cu 30% mai mari față de Samsung Galaxy S7

Pre-comenzile pentru Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au atins cifre care au stabilit un nou record pentru Samsung Electronics.

Înainte de lansarea lui Samsung Galaxy S8 luna trecută, directorii departamentului mobile Samsung, fără îndoială că stăteau ca pe ace.

Erau extrem de preocupați cum va răspunde publicul noilor modele emblematice care vor ajunge pe piață, doar la jumătate de an după ce Samsung Galaxy Note 7 a fost retras din rafturi.

Smartphone-ul Note 7, s-a dovedit a fi trădat de bateriile defectuoase, care au făcut din fiecare unitate un potențial telefon exploziv, lucru ce Samsung nu dorea ca publicul să-l asocieze cu un produs al său, sau cu brandul său.

În timp ce Samsung pregătea Galaxy S8, toată lumea se întreba dacă compania va capabilă să se recupereze după problemele cauzate de Galaxy Note 7.

La începutul acestui an, Samsung a anunțat ca va introduce un nou test de baterii, foarte strict, în 8 puncte, în încercarea de a convinge consumatorii că nu au de ce să se teamă de noile telefoane Samsung.

Apoi compania a introdus Samsung Galaxy S8.

Samsung a declarat că S7 a fost cea mai bună lansare anterioară pe care o avea, dar acum titlul este deținut de ultimul smartphone Galaxy  S8.

Desigur, Samsung nu ne dă cifre exacte, așa că este greu de spus cât de bine a pornit această lansare. Dar, în iulie, Samsung va raporta rezultatele financiare trimestriale – și vom avea o idee mai bună despre modul în care lansarea lui S8 a afectat linia economică a companiei.

Designul uimitor al noului model emblematic a creat un efect de amnezie care a făcut ca toți cei care privesc la telefon să uite instantaneu tot ce s-a întâmplat cu Galaxy Note 7.

Ca urmare, când perioada de pre-comandă pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+ s-a încheiat, numărul de unități rezervate de cumpărători a stabilit o nouă cifră record în istoria companiei.

Comparativ cu pre-comenzile de anul trecut pentru Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge, numărul pre-comenzilor pentru cele două noi apariții din galaxia Samsung, Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+ au crescut cu peste 30%.

Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă! Se pare că Samsung a mers pe acest principiu făcut celebru de Pierre de Coubertin.

 Pierre de Coubertin, 1 ianuarie 1863 – 2 septembrie 1937, a fost un pedagog și istoric francez, fondatorul CIO (Comitetului Internațional Olimpic) și părintele Jocurilor Olimpice moderne. Motto-ul olimpic Citius, Altius, Fortius (mai rapid, mai înalt, mai puternic) a fost propus de Coubertin în 1894 și a devenit oficial din 1924. 

Se poate învîța o lecție valoroasă din această situație trăită de Samsung, și toate celelalte firme ar trebui să învețe acest lucru.

Chiar dacă ați eșuat în mod neplăcut cu un telefon, cu un dispozitiv, cu un lucru, trebuie să vă întoarceți mai puternici și să învățați din greșelile care au fost făcute, recunoștința publicului va fi de nemăsurat.

Stiri

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...

Viitorul seriei Samsung Galaxy Note din nou pus în discuție

Au existat zvonuri în trecut cu privire la posibilitatea întreruperii seriei Galaxy Note odată ce Samsung aduce compatibilitatea S Pen cu seria...

Seria Samsung Galaxy S21 va fi lansată cu suport 5G în India

Samsung a terminat lansarea smartphone-urilor sale emblematice din acest și acum accentul este pus pe viitoarele modele din 2021. Prima lansare va...

Cum să setați Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 pentru a primi notificări din aplicații

Samsung Galaxy Fit 2 nu vă va dezamăgi în timp ce efectuați antrenamentele de zi cu zi. S-a îmbunătățit în multe domenii...

La ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați un smartphone nou?

Telefoanele sunt în permanență în atenția cumpărătorilor și, cu atât mai mult când se apropie luna cadourilor. O astfel de atenție făcută...

Samsung Quantum Mini LED pentru modele de televizoare QLED high-end

Producătorii de electronice se pregătesc deja pentru CES 2021, care începe pe 11 ianuarie. În ciuda faptului că acest târg anual se...