Precomenzile pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 sunt și în EAU foarte mari

314
Precomenzile pentru Galaxy Z Fold 3 in EAU au crescut de zece ori fata de Fold 2
Sursa Foto: prin Unsplash

Noul smartphone Samsung Galaxy Z Fold 3 se dovedește a fi un mare succes pe foarte multe piețe. Telefonul pliabil Samsung a înregistrat vânzări record în Coreea de Sud luna trecută, iar pre-comenzile au explodat pur și simplu în mai multe țări, inclusiv în Thailanda și Australia. La fel de bine se vinde și Samsung Galaxy Z Flip 3.

Ieri am aflat că în zona arabă Galaxy Z Fold 3 are cifre de precomandă incredibile. Conform Universmartphone, Samsung Gulf Electronics a dezvăluit că cifrele de precomandă pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 din Emiratele Arabe Unite (EAU) au fost de opt ori mai mari comparativ cu anul trecut. Și anul trecut Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost foarte bine vândut în Emirate.

Galaxy Z Fold 3 depășește limitele unui smartphone tradițional

Au trecut vremurile în care telefoanele pliabile Samsung erau o marfă rară în toate țările lumii. Anul trecut, în Dubai, Galaxy Z Fold 2 a fost prezentat doar la magazinul de lux Harvey Nichols în perioada de precomandă. Anul acesta, Galaxy Z Fold 3 a fost disponibil pentru pre-cumpărare prin canale suplimentare, iar oamenii au pre-comandat într-adevăr cel mai recent model în veselie, față de modelul de anul trecut.

Cifrele exacte de precomandă pentru Z Fold 3 din Emiratele Arabe Unite nu au fost dezvăluite. Totuși, o creștere de 8 ori față de anul trecut este semnificativă. Potrivit Khaleej Times, care citează pe directorul departamentului mobile de la Samsung Gulf Electronics, răspunsul clienților arată că Samsung își consolidează poziția pe piață cu Galazy Z Fold 3, „asigurând o satisfacție ridicată a clienților” și „depășind limitele unui smartphone tradițional”.

Emiratele Arabe Unite este un stat la Golful Persic compus din șapte emirate. Este o federație a celor șapte emirate, cu un sistem juridic fără alegeri și partide politice. Fiecare emirat are o considerabilă autonomie politică, juridică și economică.

Într-adevăr, noul Fold este altceva decât un smartphone tradițional. Chiar și atunci când este închis și încearcă să se comporte ca un telefon clasic, este cu totul altceva. Este, de asemenea, primul telefon pliabil Samsung care are suport UDC (cameră sub-afișaj), certificare IPX8 și S Pen. Deci este mult de iubit cu aceste trei caracteristici suplimentare. Mai mult, noul pliabil Samsung este și mult mai rezistent cu rama Armor Aluminiu.