Precomenzi mai mari cu 20% pentru Galaxy S10 în Coreea față de S9

866

Precomenzile pentru seria Galaxy S10 depășesc cu mult cele pentru Galaxy S9 în Coreea de Sud. La doar o zi după deschiderea precomenzilor, Samsung a anunțat vânzarea a 180.000 de smartphone-uri. Aproximativ 140.000 de smartphone-uri Galaxy S10 au fost pre-comandate prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă, conform agenției de presă Yohnap. În același timp au fost pre-comandate aproximativ 40.000 de telefoane libere de rețea, potrivit operatorilor de telefonie mobilă din Coreea de Sud și Samsung Electronics.

Prin aceste cifre gigantul tech și-a îmbunătățit imaginea după vânzările mai slabe de Galaxy S9 în 2018. Pentru o creștere în continuare vânzările Samsung se bazează, de asemenea, pe sosirea în scurt timp a modelului Samsung Galaxy S10 5G.

Foarte multe telefoane S10 au fost comandate online

Samsung a vândut aceste 180.000 de unități din Galaxy S10 prin intermediul magazinelor sale online, precum și cele ale operatorilor de telefonie mobilă locali SK Telecom, KT și LG Uplus. Samsung a declarat că mai mulți cumpărători au comandat unul dintre noile smartphone-uri prin intermediul magazinelor online în acest an. Nu a fost specificat care dintre cele trei modele a fost vândut cel mai bune.

Anul trecut cu Galaxy S9 nu a fost un an prea bun pentru Samsung, potrivit PhonAndroid. Prea similar cu Samsung Galaxy S8, Galaxy S9 nu a avut succesul așteptat. Pe parcursul întregului an, producătorul nu a vândut mai mult de 30 de milioane de unități. Vânzările telefoanelor emblematice Samsung nu au fost niciodată atât de scăzute de la Galaxy S3.

Ice Universe este un leakster care postează multe informații pe siteul chinezesc Weibo și pe Twitter. Ice Universe este un fost angajat al companiei Samsung Electronics. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate, mai ales când vine vorba despre telefoanele Samsung reprezentative.

În acest an, numărul unul mondial în materie de smartphone-uri se pare că va da lovitura. În China, Galaxy S10 are un mare succes, potrivit cunoscutului Ice Universe. Samsung a vândut de două ori mai multe telefoane din seria Galaxy S10 în două ore după deschiderea pre-comenzilor decât a vândut din Galaxy S9 în interval de 24 de ore de la deschiderea lor.

La sfârșitul lunii martie, Galaxy S10 5G va ateriza pe piața sud-coreeană. Samsung se așteaptă la o nouă creștere a vânzărilor. În Coreea de Sud, rețeaua 5G va fi lansată în această lună. Samsung intenționează, de asemenea, să lanseze Galaxy Fold cu conectivitate 5G în luna mai în Coreea de Sud, a afirmat șeful companiei. Gigantul tehnic sud-coreean a declarat că se așteaptă să se depășească un milion de unități vândute din telefonul pliabil la nivel global.