Precomenzi pentru Galaxy Note 10 Lite în India din 21 ianuarie

603
Sursa Foto: latestly.com

Data lansării lui Samsung Galaxy Note 10 Lite la vânzare încă nu este cunoscută cu exactitate, sunt tot felul de speculații dar oficial nu o știm. Acum site-ul indian 91Mobiles a aflat detaliile lansării lui Note 10 Lite în India. Smartphone-ul Samsung poate fi pre-comandat de la magazinele de retail și online din India începând cu 21 ianuarie.

Pre-rezervările pentru Galaxy Note 10 Lite vor începe cu câteva zile înainte de lansarea oficială a lui Note 10 Lite în India, setată pentru 23 ianuarie. Mai mult, în timp ce precomenzile vor începe săptămâna viitoare, smartphone-ul va fi la vânzare doar de la mijlocul lunii februarie, conform surselor 91Mobiles.

Posibil ca Note 10 Lite și S10 Lite la vânzare globală din februarie

Debutul precomenzilor și vânzărilor în India sugerează că vânzarea lui Galaxy Note 10 Lite va începe după lansarea globală a seriei Galaxy S20 pe 11 februarie. Între timp, se crede că Samsung Galaxy S10 Lite va fi la vânzare în India în prima săptămână a lunii februarie.

Prețul Galaxy Note 10 Lite în India este de așteptat să înceapă de la 35.990 rupii, aproximativ 455 de euro. Acest preț este pentru varianta de 6GB RAM cu stocare internă de 128GB. Varianta Note 10 Lite de 8GB + 128GB va avea un preț de 39.990 rupii indiene, aproximativ 505 euro. Smartphone-ul va fi disponibil în culori Aura Glow, Aura Black și Aura Red.

Rupia indiană cu simbolul INR este unitatea monetară oficială a Indiei. În India a fost emisă una din primele monede din lume alături de wen-ul chinez și și stater-ul din Lydia. Rupia este numele comun pentru monedele din India, Indonezia, Maldive, Mauritius, Nepal, Pakistan, Seychelles și Sri Lanka.

Galaxy Note 10 Lite rulează Android 10 cu One UI 2.0 din cutie. Smartphone-ul are un ecran Full-HD+ Super AMOLED Infinity-O de 6,7 inch. Telefonul este alimentat de un procesor Samsung Exynos 9810 de 2,7 GHz Octa-core. Împreună cu acesta sunt 6GB / 8GB RAM și stocare de 128 GB. Note 10 Lite vine cu un stilou S Pen cu suport Bluetooth LTE.

În departamentul de foto, Note 10 Lite are triple-camera la spate. Este compus din trei camere, una principală, una cu unghi ultra-larg și una cu teleobiectiv. Camera frontală a telefonului este de 32MP cu f/2,2 pentru selfie-uri și apeluri video. Samsung Galaxy Note 10 Lite are o baterie de 4.500mAh cu suport de încărcare rapidă. În ceea ce privește conectivitatea, beneficiați de VoLTE dual 4G, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, USB 3.1, NFC și Samsung Pay.