Precomenzile pentru Galaxy Note 10 includ un pachet VIP Limited Edition

813
Sursa Foto: via SamMobile.com

Seria Samsung Galaxy Note 10 ține în priză pe toți cei interesați de industria telefoniei mobile. Chiar dacă mai avem puțin timp până la prezentare știrile sunt permanent din abundență. Acum se vorbește tot mai mult de prețuri și facilitățile la cumpărare. Specificațiile și caracteristicile se știu în mare măsură despre toate modelele Note 10.

Conform SamMobile, o informație venită din Filipine ne anunță că acolo există un program VIP de precomandă. Site-ul olandez citează în acest sens utilizatorul Twitter @RigorImpossible, care se pare că a fost invitat să participe la program. Sursa a împărtășit o captură de ecran care arată că programul VIP de pre-comandă oferă trei modele Galaxy Note 10, care includ diverse gratuități.

Cadouri și gratuități de până la 600$ la cumpărarea unui Galaxy Note 10 în Filipine

Opțiunea A etichetată ca „ediție limitată” pare să fie asociată cu un cadou special în valoare de 29.999 peso filipinezi, aproximativ 588 dolari. Programul VIP de pre-comandă oferă gratuit o valoare maximă de până la 32.700 de peso filipinezi (641$) și va dura până pe 4 august. Devine tentant un Samsung Galaxy Note 10 acolo. Nu știm dacă au fost astfel de reduceri pentru Samsung Galaxy Note 9 sau seria Galaxy S10.

Sunt și opțiuni suplimentare, numite Opțiunea B și Opțiunea C, care pot fi asociate cu diferite pachete ce conțin cadouri speciale sau carduri în valoare de 4.000 peso filipinezi (78 dolari) și respectiv 3.000 peso (58 $). Toate cele trei opțiuni vor fi asociate cu un încărcător fără fir gratuit în valoare de 2.799 peso, aproximativ 54 de dolari.

Filipine este o țară insulară în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific, formată de arhipelagul cu același nume. Filipine are 7.641 de insule, puțin peste 2.000 sunt locuite, în timp ce aproximativ 2.400 nu au nici măcar nume! Este al cincilea cel mai mare stat insular din lume după Indonezia, Madagascar, Papua Noua Guinee și Japonia.

Cei din Filipine se pot înscrie în programului VIP de precomenzi din Filipine pentru a-și asigura unul dintre pachetele listate pentru Galaxy Note 10. Ei trebuie să solicite un cod PIN de 4 cifre pe site-ul oficial Samsung. Solicitanții vor primi apoi un mail care conține codul PIN de patru cifre, care va fi apoi utilizat pentru toate tranzacțiile de precomandă. Trebuie remarcat faptul că toți clienții vor avea 48 de ore la dispoziție pentru a-si asigura pre-comenzile VIP, făcând o plată în avans de 39 de dolari.

Recent am scris despre gratuități, tot de până la 600 $ în Statele Unite, la predarea unui smartphone mai vechi. Fanii Samsung de acolo se vor bucura evident. Nu știm nimic despre astfel de promoții în România.