Precomenzile pentru Galaxy S10 depășesc Galaxy S9 pe multe piețe

783

Galaxy S10 depășește cu mult Galaxy S9 la precomenzi pe mai multe piețe internaționale. Cele trei smartphone-uri Galaxy S10 s-au dovedit foarte reușite și nimeni nu neagă acest lucru până acum. Au depășit toate recordurile privind precomenzile pe două piețe cheie și ajută, de asemenea, Samsung să-și recâștige cota de piață în China. Acum, Samsung a confirmat faptul că precomenzile pentru gama Galaxy S10 merg foarte bine în Brazilia.

În majoritatea țărilor, Samsung a lansat pre-comenzile Galaxy S10 la sfârșitul lunii februarie, înainte de a lansa noile dispozitive la vânzare în 8 martie. În Brazilia, însă, perioada de precomandă, extinsă de trei săptămâni, nu a început până pe 12 martie, conform PhoneArena. Însă în doar două săptămâni, noua serie de modele emblematice ale companiei Samsung, și-a depășit deja predecesorul cu o marjă semnificativă.

Pre-comenzile Samsung Galaxy S10 din Brazilia depășesc toate așteptările

Așa cum a arătat gigantul sud-coreean într-un comunicat de presă, numărul de precomenzi pentru Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e în primele 14 zile în Brazilia este echivalent cu mai mult decât dublul numărului de precomenzi pentru Galaxy S9 și S9+, înregistrate anul trecut.

Acest rezultat întărește încrederea clienților brazilieni în brandul Samsung. Compania sud-coreeană este prezentă în Brazilia de 32 de ani și a oferit mereu cele mai bune produse și servicii„. A spus Antonio Quintas, vicepreședinte Mobile Devices, Samsung Brazilia.

Brazilia este a cincea țară a lumii ca populație, cu aproximativ 210.000.000 de locuitori. Brasilia, capitala țării este un oraș nou construit începând cu 1960. Brasilia este patrimoniu mondial UNESCO, datorită arhitecturii sale moderniste și a urbanismului unic în plan artistic.

Perioada de precomandă pentru telefoanele din seria S10 durează până pe data de 4 aprilie. Mai este o săptămână pentru precomenzi și probabil seria Galaxy S10 va bate toate recordurile în domeniu. În Brazilia, ca în multe alte locuri, Samsung oferă o pereche de căști Galaxy Buds celor care comandă un Galaxy S10 sau Galaxy S10e. Cei care pre-comandă Galaxy S10+ vor primi gratuit un smartwatch Galaxy Watch Active.

Seria Galaxy S10 se comportă extrem de bine și pe plan internațional în privința precomenzilor. În afara Braziliei, în Statele Unite și Marea Britanie, noile smartphone-uri pilot Samsung au stabilit noi recorduri în privința precomenzilor. Pe ambele piețe, modelul Galaxy S10+ s-a dovedit a fi cel mai popular, cu o cotă de vânzări totală de 57%. Restul de 43% a fost împărțit între Galaxy S10 și Galaxy S10e. În Marea Britanie, consumatorii au preferat opțiunea de culoare Prism Black – aceasta reprezentând 47% din totalul vânzărilor – în timp ce în SUA culoarea Prism White a fost favorită.

Samsung ar putea vinde peste 45 de milioane de unități Galaxy S10 în acest an

Și în afara Europei și Americii de Nord, navele emblematice par să vândă destul de bine. De fapt, pre-comenzile din China depășesc masiv cele ale seriei Galaxy S9. În plus, Samsung și-a triplat cota de piață în țară în timpul primei săptămâni după lansarea lui Galaxy S10.

Oarecum, surprinzător, Samsung nu a făcut publice vânzările pentru cele mai recente dispozitive emblematice. Dar toți analiștii susțin că seria Galaxy S10 va depăși gama Galaxy S9 și Galaxy S8 până la sfârșitul anului.

Previziunile analiștilor converg spre o cifră de peste 45 de milioane de unități vândute din Galaxy S10 până la sfârșitul anului 2019. Aproximativ 20 de milioane dintre acestea ar trebui să fie vândute până la sfârșitul lunii iunie și aproximativ 10 milioane până la sfârșitul acestei luni.

Față de Galaxy S9, vânzările de 20 de milioane de unități până în iunie ar reprezenta doar o creștere mică de 0,8 milioane de unități. Cu toate acestea, dacă cererea se menține constantă, până la sfârșitul anului, vânzările Galaxy S10 ar putea reprezenta o creștere de la 30% la 40% pe an.

DigiTimes estimează o creștere cu 10-15% a numărului de vânzări totale pentru gama Galaxy S10, comparativ cu Galaxy S9. Acest lucru ar duce la aproximativ 60 de milioane de bucăți vândute în acest an. Această cifră pare nerealistă, având în vedere încetinirea pieței de smartphone-uri și faptul că Samsung nu a realizat niciodată atâtea vânzări. Chiar și Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge – cele mai populare telefoane emblematice Samsung, au fost vândute doar în 48 de milioane de unități până la sfârșitul anului (2016).