Precomenzile pentru Galaxy S21 mai mari decât pentru Galaxy S20

460
Precomenzile pentru Galaxy S21 sunt mai mari decat pentru Galaxy S20
Sursa Foto: SamMobile.com

Cu seria Galaxy S20 vânzările au fost un pic dezamăgitoare, iar pandemia de COVID-19 a contribuit serios la acest lucru. Cu noua serie Samsung Galaxy S21 compania se așteaptă la vânzări mai bune anul acesta. Conform informațiilor precomenzile pentru cele mai recente telefoane high-end ale companiei sunt mai mari decât pentru Galaxy S20.

Potrivit unor surse media din Coreea de Sud, via SamMobile, precomenzile pentru seria Galaxy S21 sunt cu aproximativ 15-20% mai mari decât pentru seria Galaxy S20, în Coreea de Sud. Oficiali din domeniu au menționat că precomenzile de dispozitive S21 deblocate s-a triplat față de Galaxy S20. Cu toate acestea, precomenzile cu operatorii locali de telefonie mobilă nu au crescut comparativ cu anul trecut.

Gratuități și bonusuri la precomanda seriei Galaxy S21

Anul trecut, precomenzile pentru dispozitivele deblocate au reprezentat 10% din toate precomenzile. Anul acesta, precomenzile pentru smartphone-urile S21 libere de rețea au reprezentat 30% din toate precomenzile din Coreea de Sud. Pentru a atrage mai mulți cumpărători, Samsung a adăugat opțiuni de culoare mai atractive în acest an, a redus prețul de pornire pentru seria S21 și a adăugat opțiuni de culoare personalizate.

Lansarea la vânzare a seriei Galaxy S21, care cuprinde pe S21 de 6,2 inch (15,75 cm), S21+ de 6,7 inch (17,02 cm) și S21 Ultra de 6,8 inch (17,27 centimetri) este programată pentru 29 ianuarie. S21 Ultra, care acceptă stylus-ul S Pen, este cel mai pre-comandat model, conform surselor de mai sus. Culoarea gri este cea mai preferată pentru modelul S21. În schimb negrul a fost cea mai populară nuanță pentru Galaxy S21+, respectiv Samsung Galaxy S21 Ultra.

Counterpoint Research este o companie de studiu de piață fondată în 2012 cu sediul în Hong Kong. Are analiști în toate centrele industriale importante la nivel global. China, Coreea, Europa, India, SUA sau Argentina sunt câteva dintre piețele țintă avute în vedere.

Potrivit Counterpoint Research, livrările de Galaxy S21 din acest an sunt de așteptat să fie cu 30% mai mici decât cele ale seriei Samsung Galaxy S10 în 2019. În același timp se preconizează că vânzările vor fi mai mari decât ale seriei Galaxy S20.

Samsung oferă gratuit căștile fără fir Galaxy Buds și Galaxy SmartTag la precomanda unui model din acest an. Seria S21 nu vine cu un adaptor de încărcare în cutie, astfel încât trebuie cumpărat separat.