Acasă Stiri Precomenzile pentru Samsung Galaxy S8 au depășit un milion de bucăți

Precomenzile pentru Samsung Galaxy S8 au depășit un milion de bucăți

Cel mai recente smartphone-pilot a lui Samsung, Galaxy S8 a depășit 1 milion de bucăți de precomenzi pe parcursul ultimelor 10 de zile, potrivit datelor colectate de la industria telecom la 18 aprilie.

Cifra de un milion a fost depășită numai pentru precomenzile din Corea de Sud, și este cea mai mare atinsă vreodată pentru un telefon nou lansat.

Informația vine din pagina economică The Investor a ziarului sud-coreean The Korea Herald.

Samsung a declanșat sezonul de precomandă pentru Galaxy S8 pe teren propriu, acasă în Corea, începând cu 07 aprilie, iar cei care și-au rezervat dreptul de a fi primii în achiziționarea telefonului au stabilit un record care va fi foarte greu de depășit, potrivit mass-mediei locale.

Aceasta sumă de precomandă, record pentru un nou telefon, este de bun augur pentru totalul vânzărilor de telefoane din această serie în perspectiva imediat următoare, iar Samsung estimează că se va întâmpla la fel pe toate celelalte piețe unde Galaxy S8 va merge la vânzare.

Samsung se așteaptă să vândă aproximativ 60 de milioane de unități din Galaxy S8 pe ansamblu, iar analiștii prezic că peste 50 milioane din acestea vor fi achiziționate numai în acest an.

Predecesorul său Samsung Galaxy S7 a avut cifre apropiate, cu vânzări de aproximativ 52 de milioane de unități.

Data oficială când Samsung Galaxy S8 va ajunge pe rafturile magazinelor din Coreea de Sud este 21 aprilie, la fel ca în Statele Unite.

Acest lucru se va întâmpla săptămâna aceasta vineri, iar toți cei care vor un telefon Galaxy S8 au toate motivele să fie nerăbdători ca să intre în posesia lui.

Problema este cât de mulți clienți vor achiziționa de fapt telefonul. Având în vedere că raportul a fost mai mult de 70% din cei care au precomandat Samsung Galaxy Note 7, anul trecut. Vom vedea dacă cifra este similară sau mai mare pentru S8“ a declarat un funcționar al unei companii din domeniu, sub protecția anonimatului.

Oficialul a declarat că după toate probabilitățile Galaxy S8 va menține ritmul de vânzări cel puțin până la apariția noului iPhone de la Apple în luna septembrie.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...