Precomenzile pentru ceasul Galaxy Watch cu LTE au început

4412

Samsung a anunțat noul smartwatch Galaxy Watch alături de Galaxy Note 9 la începutul acestei luni. Pre-comenzile pentru versiunea Bluetooth a ceasului au început aproape imediat, iar compania sud-coreeană a promis că îl va lansa prima dată în Statele Unite pe 24 august. Acum, Samsung a început să ia precomenzi de la T-Mobile pentru Galaxy Watch cu LTE.

Comenzile pentru Samsung Galaxy Watch, varianta cu Bluetooth se pot face și în România la operatorii de telefonie mobilă și la alți parteneri autorizați Samsung.

Samsung Gear S3 și Gear S2 au venit cu doar o variantă de dimensiune. Este prima dată când Samsung și-a lansat un smartwatch în două dimensiuni diferite, de 42 mm și 46 mm. Ambele ceasuri au aceleași caracteristici și specificații, cu excepția bateriei, 472 mAh în modelul de 46mm și 270 mAh în modelul de 42 mm. Samsung a pus un preț, pentru versiunea Bluetooth a modelului mai mic, de 330 $, iar pentru cea mai mare de 350 dolari. Aceleași prețuri au fost afișate pentru precomenzi, la variantele cu Bluetooth și în India.

Cu toate acestea, dacă optați pentru versiunea cu LTE (Long-Term Evolution), ceasurile vă vor costa cu încă 50 $ în plus. Ceasul Galaxy Watch de 42 mm cu LTE vă va costa 380 de dolari, în timp ce varianta de 46 mm costă 400 $.

Samsung Galaxy Watch vine cu procesorul Exynos 9110, încorporat, cu memorie RAM de 1,5 GB (versiunea LTE), fie de 768 MB versiunea Bluetooth. Galaxy Watch are un ecran circular AMOLED de 1,2 inch sau 1,3 inch, cu rezoluție 360 ​​x 360. O sticlă Gorilla Glass DX+ protejează afișajul. Smartwatch-ul rulează pe sistemul de operare Tizen 4. Cu toate acestea, software-ul funcționează atât cu dispozitive iOS cât și cu dispozitive Android.

Sistemul de operare Android a fost inițial dezvoltat de compania Android Inc. în 2004, fiind cumpărat apoi de Google în 2005 pentru suma de 50 de milioane de dolari. Google a lansat oficial sistemul de operare Android în 2007.

Bateria de pe Galaxy Watch poate dura câteva zile și are încărcarea fără fir bazată pe WPC. Potrivit Samsung, varianta de 42 mm a lui Galaxy Watch are 2-3 zile durată de viață, cu bateria de 270 mAh. Varianta de 46mm poate dura 3-4 zile datorită bateriei de 470 mAh. Ceasul Galaxy este certificat IP68 și MIL-STD-810G. Poate urmări 39 de tipuri antrenamente și automat șase dintre acestea. În plus, poate urmări cu ușurință ciclul de somn al utilizatorului și numărul de calorii consumate.

Samsung va începe să livreze ceasul Galaxy Watch în săptămâna care începe din 2 septembrie.

SURSĂIotGadgets