Prețul viitorului telefon Samsung Galaxy A22 5G pentru Europa

761
Preturile pentru Samsung Galaxy A22 5G pentru Europa
Sursa Foto: via 91mobiles.com

În ultimul timp am scris de foarte multe ori despre despre Samsung Galaxy A22 4G și Galaxy A22 5G. Samsung Galaxy A22 5G încă nu a devenit oficial, dar cu siguranță nici nu este departe de oficializare. Am scris că acesta va fi cel mai ieftin telefon Samsung 5G de până acum, iar ultimele informații confirmă acest lucru.

Un comerciant cu amănuntul din UE (din Finlanda) a confirmat prețul pentru Galaxy A22 5G pentru piețele europene. Smartphone-ul Galaxy A22 5G va avea un preț de vânzare cu amănuntul de 185 de euro. Listarea nu are informații despre specificațiile telefonului, dar menționează că prețul aparține variantei sale de 64GB.

Preț de 200 – 230€ pentru Samsung Galaxy A22 5G în Europa

Cei 185€ nu au inclusă cota de TVA! Acest lucru indică faptul că telefonul ar putea avea un preț de până la 199 euro cu TVA inclus. În funcție de TVA-ul perceput în fiecare țară se poate vinde cu până la aproximativ 229€ în alte regiuni ale Europei. Astfel va fi cel mai accesibil telefon 5G de la compania Samsung.

Samsung Galaxy A22 5G va fi cel mai ieftin smartphone Samsung 5G lansat vreodată în UE, chiar dacă nu mult mai ieftin decât Samsung Galaxy A32 5G. Acesta din urmă poate fi achiziționat în prezent pentru 238€ în Europa, deși a fost lansat la 279€.

În afara Europei geografice, UE include Cipru și unele teritorii de peste mări. Acestea sunt Guyana Franceză, Martinica, Guadelupa, Reunion și Mayotte (Franța); Insulele Canare, Ceuta și Melilla (Spania); Azore și Madeira (Portugalia).

Conform informațiilor de până acum, Galaxy A22 5G are un ecran LCD cu diagonala de 6,4 inch (16,26 centimetri). Telefonul ar putea fi alimentat de procesorul MediaTek Dimensity 700 și va avea 6GB de memorie RAM. Smartphone-ul va avea o baterie de 5.000mAh care acceptă încărcare rapidă de 15W. Potrivit GizmoChina, pentru siguranța datelor telefonul are un scaner de amprente pe lateral.

Sunt informații despre o camera frontală de 13MP aflată pe Galaxy A22 5G. În schimb la spate are o camera principală de 48MP, una de 5MP și una de 2MP. Telefonul are o grosime de 9 mm și cântărește ~205 grame. Se zvonește că va ajunge în nuanțe precum alb, negru, violet și verde.

Nimic nu este oficial în acest moment, dar dacă prețul se dovedește real, achiziția ar fi o bună afacere. Galaxy A22 5G va debuta cel mai probabil în luna iunie, ediția sa 4G va fi lansată în același timp.