Prețurile la Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro au fost dezvăluite

257
Samsung Galaxy Watch 5
Sursa Foto: letsgodigital.org

Nu este un secret pentru nimeni că Samsung lucrează la o pereche de noi ceasuri inteligente – Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Acesta din urmă va înlocui modelul Samsung Galaxy Watch 4 Classic de anul trecut. Deci, oricine așteaptă cu nerăbdare lansarea va fi bucuros să vadă prețurile înainte de lansarea în august. Acum avem confirmarea oficială, Galaxy Unpacked va avea loc pe 10 august.

Modelul Samsung Galaxy Watch 5 va fi lansat în dimensiuni de 40 mm și 44 mm. Samsung Galaxy Watch 5 Pro va veni într-o singură dimensiune, de 45 mm. La fel ca seria Samsung Galaxy Watch 4 de anul trecut, Samsung va folosi sistemul de operare Wear OS și în viitoarea serie Galaxy Watch 5. Cunoaștem deja cele mai multe detalii cheie despre viitoarele ceasuri inteligente.

Detaliile de preț publicate de DeaIntech pentru seria Galaxy Watch 5 provin de la un „comerciant european de încredere”, care de obicei își obține prețurile corect. Asta nu înseamnă că ar trebui să fie cele de pe piață, desigur. Mai mult aceste prețuri în euro pot varia în funcție de țară și de magazinul de care vinde.

Prețurile la Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro au fost dezvăluite

Potrivit DeaIntech, Galaxy Watch 5 va fi puțin mai ieftin decât predecesorul său, potrivit GSMArena. Watch 5 de 40 mm (numai versiunea Bluetooth) va costa 259 euro, în timp ce versiunea de 44 mm va costa 286€. În același timp Samsung Galaxy Watch 5 Pro va avea un preț de 430 euro pentru opțiunea numai BT (Bluetooth), ceea ce reprezintă o ușoară creștere a prețului față de anul trecut.

Samsung Galaxy Watch 4 a fost lansat cu un preț de 269€ (modelul de 40 mm) și 299€ (44 mm). Galaxy Watch 4 Classic a fost lansat la prețul de 369€ (pentru 42 mm) și 399 euro (pentru 46 mm).

Moneda de 1 cent (0,01 euro) este fabricate din oțel acoperit cu cupru. Monedele fiecărei țări din zona euro au un revers comun și fiecare are un avers specific țării care a emis moneda. Fața comună a fost proiectată de artistul belgian Luc Luycx.

În același context, Ice Universe spune că modelul Pro va putea atinge până la trei zile de viață a bateriei. Aceasta este o îmbunătățire binevenită față de ceasurile de anul trecut, dar și față de cele aflate acum pe piață. În acest fel noul smartwatch premium Samsung va fi înaintea majorității celorlalte ceasuri inteligente Wear OS de pe piață în ceea ce privește durata de viață a bateriei.

Cu siguranță, când vine vorba de dispozitive portabile cu ecrane color, mai mult de o zi de viață a bateriei este neobișnuită. Rămâne de văzut cum Galaxy Watch 5 Pro va realiza această performanță. Este posibil să existe un mod strict de economisire a bateriei pentru a economisi energia. Vom afla în scurt timp aceste lucru, data lansării nu este departe.