Preț atractiv pentru trackerul de fitness Samsung Galaxy Fit 3

186
Samsung Galaxy Fit 3
Sursa foto: androidheadlines.com

Noul ceas de fitness Galaxy Fit 3 de la Samsung este foarte aproape de lansare. Săptămâna trecută, Samsung a dezvăluit din greșeală aproape totul despre acesta, compania a publicat o pagină de produs pe site-ul său oficial, completă cu specificațiile sale detaliate, caracteristici și randări care arată designul său din diverse unghiuri. Singurul lucru care lipsea era prețul lui Samsung Galaxy Fit 3.

Acum o nouă scurgere de informații a dezvăluit acum și prețul, datorită cutiilor de vânzare cu amănuntul găsite într-un magazin. Galaxy Fit 3 este primul monitor de fitness al companiei care va fi lansat după mai bine de trei ani. Modelul anterior, Galaxy Fit 2, a sosit în septembrie 2020. Zvonurile despre noul dispozitiv au început să circule la sfârșitul anului 2023, după ce a fost certificat de FCC. De atunci au urmat mai multe scurgeri și zvonuri, dezvăluind fiecare unele detalii despre acest produs, potrivit AndroidHeadlines. Samsung a prezentat totul săptămâna trecută, lăsând puțin loc imaginației. În acest fel, lansarea oficială poate avea loc și după publicarea acestui articol!

Având în vedere cât de detaliată a fost pagina de produs, acum ștearsă, pentru Samsung Galaxy Fit 3, s-a părut că lansarea oficială a dispozitivului era iminentă. Cea mai recentă informație sugerează același lucru. Cineva a văzut recent cutii de vânzare cu amănuntul ale trackerului de fitness într-un magazin din Dar es Salaam din Tanzania. Dispozitivul are un preț de 250.000 șilingi (TZS) în Tanzania. Asta înseamnă 92€ sau 99$. Acest preț este în conformitate cu prețurile sale zvonite anterior.

Sursă foto: Gizmochina

O fotografie publicată pe Samsungcommunity.com arată cutiile de vânzare cu amănuntul pentru variantele de culoare Gri și Argintiu ale ceasului de fitness Samsung Galaxy Fit 3. Samsung a pregătit și o culoare roz pentru noul său tracker de fitness. Dispozitivul are un ecran AMOLED de 1,6 inch (4,06 cm) cu suport pentru peste 100 de fețe de ceas preîncărcate. Corpul ceasului este din aluminiu și este certificat 5ATM și IP68 pentru rezistență la praf și apă.

5ATM înseamnă că dispozitivul rezistă presiunilor echivalente cu o adâncime de până la 50 metri. Rezistă la ploaie, stropiri, duș, înot, plonjări puțin adânci. ATM este prescurtarea de la atmosferă – unitatea internațională pentru presiune.

Galaxy Fit 3 nu are GPS, NFC și Wi-Fi. De asemenea, îi lipsește un difuzor. Cu toate acestea, oferă alerte prin vibrații pentru notificările despre apelurile și mesajele primite pe smartphone-ul conectat. Trackerul de fitness vă permite să controlați muzica, să trimiteți mesaje text, are un buton de pornire pe lateral și acceptă gesturi pentru o navigare intuitivă prin diferite funcții.

În ceea ce privește aspectul, Galaxy Fit 3 este identic cu multe ceasuri inteligente de fitness de pe piață. Poate urmări peste 100 de exerciții diferite și se mândrește cu monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea oxigenului din sânge, urmărirea somnului, detectarea căderii și mai multe funcții de sănătate.