Actualizare pentru Galaxy Fit 2, primește funcția de control al camerei

386
Actualizare pentru Galaxy Fit 2 primeste functia de de control al camerei
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Samsung are unele restanțe în ceea ce privește lansarea de noi ceasuri de fitness. Poate cu ocazia Galaxy MWC 2022 Event compania va rezolva acest lucru. Până atunci avem parte de o mică surpriză. Mulți utilizatori au crezut că Samsung a încetat să mai susțină actualul Galaxy Fit 2 și nu va mai exista nicio actualizare. Se pare că s-au înșelat.

Acum, surpriză, compania a lansat o nouă actualizare de firmware pentru Samsung Galaxy Fit 2, care aduce caracteristici majore. Samsung a adus o funcție de control al camerei – Camera Controller, pentru trackerul inteligent de fitness. În afară de asta, utilizatorii vor vedea un mesaj de respingere a apelului pe ecranul principal, potrivit TizenHelp. În plus, a adăugat caracteristica de numărare Rope Jumping la trackerul de fitness.

Samsung Galaxy Fit 2 primește Camera Controller

Caracteristica controlerului camerei nu este nouă pentru utilizatorii de Galaxy Watch. S-a lansat cu Galaxy Watch Active 2 și, de atunci, face parte din fiecare smartwatch Galaxy. Funcția Camera Controller este disponibilă și pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru seria Samsung Galaxy Watch 4!

Chiar și rivalii lui Samsung Galaxy Fit 2, cum ar fi Xiaomi Mi Smart Band 5 și Mi Smart Band 6 au Camera Controller. Funcția este acceptată numai cu dispozitivele Samsung Galaxy cu Android 7.0 sau versiuni superioare. Este disponibilă și pe telefoane cum ar fi seria Galaxy S20, Galaxy S9, Note 9 și Galaxy Z Flip. Nu știm dacă funcția controlerului camerei va ajunge și pe alte smartphone-uri non-Samsung. Samsung Galaxy Fit 2 este un ceas de fitness elegant și ieftin cu o baterie fenomenală!

Fit vine de la Fitness, o activitate fizică, prin care o persoană obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit.

Actualizarea anterioară pentru Samsung Galaxy Fit 2 a fost lansară la începutul anului trecut, iar de atunci, trackerul de fitness nu a mai primit niciodată un nou software. Majoritatea utilizatorilor așteaptă Galaxy Fit 3 de nouă generație, dar nu există nicio veste de la Samsung despre asta. Cea mai recentă versiune de firmware de 2,16MB R220XXU1AVB8 este disponibilă în India și, în curând, va ajunge și în România. Mergeți la aplicația Galaxy Wearable și verificați dacă este disponibilă noua actualizare.