Prețul lui Galaxy A8s confirmat, lansare pe 31 decembrie în China

1582

La două săptămâni după prezentarea primului smartphone cu afișaj Infinity-O, Samsung a confirmat acum și prețul pentru Galaxy A8s. Telefonul va fi lansat inițial doar în China, conform site-ului SamMobile. Nu știm momentan dacă Samsung intenționează să îl vândă și pe alte piețe de pe glob.

Dacă Samsung lansează sau nu Galaxy A8s și pe alte piețe de pe mapamond, rămâne de văzut. Credem că în final va face acest lucru. Altfel, fanii săi din afara Chinei ar trebui să aștepte pe Galaxy S10 ca să experimenteze afișajul Infinity-O.

Nu este un super-dispozitiv Samsung care să aducă ceva de domeniul imaginației. Momentan este singurul smartphone Samsung cu o gaură în afișaj, destinată camerei foto frontale. La ora lansării a fost și primul telefon din lume cu un orificiu în ecran. Apoi, la o săptămână după Samsung și Huawei a lansat un astfel de telefon.

În momentul lansării Samsung nu a vorbit spus despre preț. Acum gigantul tech a anunțat și prețul smartphone-ului, unul competitiv și rezonabil în concordanță cu specificațiile acestui telefon. În acest fel clienții chinezi au parte de un smartphone accesibil ca preț fără să trebuiască să bage mâna adânc în buzunar.

Samsung Galaxy A8s, preț competitiv în China

Samsung Galaxy A8s va fi disponibil în culoarea neagră, argintie și albastră la un preț de 2.999 yuani. Adică la aproximativ 380 de euro. Gigantul tech menționează pe site-ul său că telefonul de culoare argintie poate fi cumpărat începând cu data de 31 decembrie. Culorile albastru și negru vor fi disponibile începând cu data de 15 ianuarie.

Yuan sau Renminbi este moneda națională a Chinei. Mai este numită și „moneda oamenilor”, abreviat ca RMB sau CNY. Simbolul latinizat este ¥, litera Y cu una sau două bare orizontale. De fapt, numărul de bare ale simbolului ¥ depinde de font (sau scris), dar semnificația rămâne aceeași.

Galaxy A8s este un dispozitiv în premieră pentru compania Samsung. Este primul cu un afișaj Infinity-O. Există o gaură în panoul de afișare propriu-zis pentru camera foto frontală. Acest lucru permite maximizarea ecranul fără a opta pentru un notch. Acesta este și primul smartphone Samsung Galaxy cu ecran LCD. Dispune de un design premium din metal și sticlă, design ce se regăsește pe multe dintre dispozitivele recente mid-range de la Samsung. Un senzor de amprentă digitală este situat la spate.

Ecranul LCD de 6,4 inch (162,5 mm) Infinity-O este Full HD și are un raport de aspect de 19,5: 9. Este cu siguranță un aspect inedit și unic la acest smartphone Samsung. Galaxy A8s vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 710 cu memorie RAM de 6 GB și memorie internă de 128 GB. Samsung a spus la prezentare că va exista și o opțiune de 8 GB RAM, dar prețul pentru această variantă nu a fost încă dezvăluit. Există o cameră triplă la spate, exact aceeași cu cea de pe Samsung Galaxy A7.