Prețul la Galaxy Buds 2 dezvăluit, va concura cu Beats Studio Buds

420
Pretul la Galaxy Buds 2 dezvaluit va concura cu Beats Studio Buds
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung lucrează la un nou set de căști wireless stereo (TWS), denumit Galaxy Buds 2. Aceste căști vor fi adevăratele urmașe ale setului Galaxy Buds+. Detalii despre viitoarele căști Samsung au apărut de mai multe ori în ultimul timp, iar recent am publicat și fotografii promoționale cu acestea. Căștile TWS Samsung Galaxy Buds 2 sunt așteptate să fie lansate în august alături de Galaxy Watch 4.

Acum, avem câteva informații cu privire la prețul viitoarelor căști wireless Samsung, datorită tipsterului Yogesh. Insiderul din industrie, Yogesh, a împărtășit exclusiv prețul așteptat la Galaxy Buds 2. Potrivit acestuia, Buds 2 va costa între 149 și 169$. Acest lucru sugerează că noul set va avea un preț similar Galaxy Buds+, care au fost lansate la 149$.

Căștile wireless Galaxy Buds 2 vor costa puțin peste 150$

Acest preț pune noul set Samsung în competiție directă cu Beats Studio Buds, care costă 149$ în SUA. Aceste căști au fost recent lansate de Apple și Beats. Este posibil ca Samsung să întrerupă vânzarea setului Galaxy Buds+, a cărui preț a scăzut acum și să se concentreze pe Buds 2.

Știm că setul Buds 2, văzut recent în mai multe fotografii, are un design similar cu Galaxy Buds Pro. Conform 91Mobiles, va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, violet, alb, negru și verde. Potrivit informațiilor anterioare, noile căști nu vor include anularea activă a zgomotului (ANC), astfel le va fi mai greu să concureze cu Apple Beats Studio Buds.

Advanced Audio Coding (AAC) este un standard de codare audio pentru lossy audio digital de compresie. Conceput pentru a fi succesorul formatului MP3, AAC are o calitate a sunetului mai bună la aceeași rată de biți.

S-ar putea ca Buds 2 să utilizeze un cip Bluetooth 5.0 (cu AAC) cu driver dublu similar cu Buds+. Aceste căști vor avea detectarea uzurii și două microfoane pe fiecare căscă. Conform listării FCC, viitoarele căști wireless Samsung vor avea o baterie de 60mAh în fiecare cască și o baterie de 500mAh în carcasa de încărcare. Carcasa acceptă încărcarea de 2,5W, iar căștile vor avea o viteză de încărcare de 0,6W.