Acasă Stiri Samsung Galaxy Buds+ actualizate cu funcția Auto Switch Function

Samsung Galaxy Buds+ actualizate cu funcția Auto Switch Function

Una dintre caracteristicile importante care au apărut cu noul set Samsung Galaxy Buds Pro este funcția de comutare automata. Aceasta face mai ușoară comutarea automată între dispozitivele Galaxy conectate, cum ar fi un telefon și o tabletă. Acum, o actualizare de firmware pentru Samsung Galaxy Buds+ aduce această caracteristică la acest set wireless Samsung.

Aceasta înseamnă că funcția este acum disponibilă în trei căști wireless Samsung. Galaxy Buds Live a primit comutarea automata luna trecută, Galaxy Buds Pro a fost lansat cu această funcție, iar Galxy Buda+ o primește acum.

Samsung face un lucru excelent cu seturile sale de căști TWS puțin mai vechi. Mai multe din caracteristicile lansate cu cel mai nou model, Galaxy Buds Pro, sunt adăugate și la unele mai vechi. Conform Universmartphone, funcția de comutare automată face parte din cea mai recentă actualizare a Galaxy Buds+ și vine cu un meniu Buzz Control în setările Bluetooth.

Samsung Galaxy Buds+ primește Auto Switch Function

Versiunea de firmware R175FXXU0AUB3 este acum lansată inițial pentru proprietarii Samsung Galaxy Buds+. Actualizarea este deja disponibilă pentru utilizatorii din Statele Unite, India și Coreea de Sud. Nu există încă știri cu privire la momentul în care alte țări vor primi actualizarea. În baza stilului Samsung de lansare a actualizărilor în perioada următoare firmware-ul va ajunge și în Europa, automat și în România.

După ce v-ați actualizat căștile, veți putea comuta automat între cele două dispozitive conectate. Așadar, atunci când urmăriți o emisiune TV pe tabletă și telefonul sună brusc, căștile se vor conecta automat la apel. Acest lucru este destul de util, desigur, pentru cei care trebuiau să comute înainte și înapoi între dispozitivele conectate.

Cei mai mari producătorii de căști audio sunt AKG, Bang & Olufsen, Beats, Bose, JBL, Philips, Pioneer, Sennheiser, Sony și Yamaha. Nathaniel Baldwin este considerat inventatorul căștilor (1910). Primele căști au fost făcute de acesta manual în bucătărie.

Cu toate acestea, numai dispozitivele Galaxy care rulează pe interfața One UI 3.1 acceptă funcția de comutare automată. Deci, dacă nu aveți un dispozitiv emblematic Samsung care are deja cea mai recentă One UI, atunci nu va funcționa pentru dvs.

O altă funcție pe care Galaxy Buds Live a primit-o anterior a fost funcția Hearing Aid. Aceasta permite utilizatorilor cu probleme de auz să regleze echilibrul pentru fiecare cască individual. Păcat că funcția nu este inclusă cu actualizarea pentru Samsung Galaxy Buds+. Nu excludem ca aceasta să ajungă pe acest set cu o actualizare viitoare.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...