Una dintre caracteristicile importante care au apărut cu noul set Samsung Galaxy Buds Pro este funcția de comutare automata. Aceasta face mai ușoară comutarea automată între dispozitivele Galaxy conectate, cum ar fi un telefon și o tabletă. Acum, o actualizare de firmware pentru Samsung Galaxy Buds+ aduce această caracteristică la acest set wireless Samsung.

Aceasta înseamnă că funcția este acum disponibilă în trei căști wireless Samsung. Galaxy Buds Live a primit comutarea automata luna trecută, Galaxy Buds Pro a fost lansat cu această funcție, iar Galxy Buds+ o primește acum.

Samsung face un lucru excelent cu seturile sale de căști TWS puțin mai vechi. Mai multe din caracteristicile lansate cu cel mai nou model, Galaxy Buds Pro, sunt adăugate și la unele mai vechi. Conform Universmartphone, funcția de comutare automată face parte din cea mai recentă actualizare a Galaxy Buds+ și vine cu un meniu Buzz Control în setările Bluetooth.

[vc_btn title=”Arată-mi Preț – Galaxy Buds+ ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F7460540||target:%20_blank|rel:nofollow”]

Samsung Galaxy Buds+ primește Auto Switch Function

Versiunea de firmware R175FXXU0AUB3 este acum lansată inițial pentru proprietarii Samsung Galaxy Buds+. Actualizarea este deja disponibilă pentru utilizatorii din Statele Unite, India și Coreea de Sud. Nu există încă știri cu privire la momentul în care alte țări vor primi actualizarea. În baza stilului Samsung de lansare a actualizărilor în perioada următoare firmware-ul va ajunge și în Europa, automat și în România.

[vc_btn title=”Arată-mi Preț – Galaxy Buds Pro ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F8417219||target:%20_blank|rel:nofollow”]

După ce v-ați actualizat căștile, veți putea comuta automat între cele două dispozitive conectate. Așadar, atunci când urmăriți o emisiune TV pe tabletă și telefonul sună brusc, căștile se vor conecta automat la apel. Acest lucru este destul de util, desigur, pentru cei care trebuiau să comute înainte și înapoi între dispozitivele conectate.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Cei mai mari producătorii de căști audio sunt AKG, Bang & Olufsen, Beats, Bose, JBL, Philips, Pioneer, Sennheiser, Sony și Yamaha. Nathaniel Baldwin este considerat inventatorul căștilor (1910). Primele căști au fost făcute de acesta manual în bucătărie.[/vc_message]

Cu toate acestea, numai dispozitivele Galaxy care rulează pe interfața One UI 3.1 acceptă funcția de comutare automată. Deci, dacă nu aveți un dispozitiv emblematic Samsung care are deja cea mai recentă One UI, atunci nu va funcționa pentru dvs.

O altă funcție pe care Galaxy Buds Live a primit-o anterior a fost funcția Hearing Aid. Aceasta permite utilizatorilor cu probleme de auz să regleze echilibrul pentru fiecare cască individual. Păcat că funcția nu este inclusă cu actualizarea pentru Samsung Galaxy Buds+. Nu excludem ca aceasta să ajungă pe acest set cu o actualizare viitoare.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy Buds Live ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F7776724||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]