Prețul lui Galaxy S21 FE a apărut și este o surpriză plăcută

410
Pretul Galaxy S21 FE a aparut
Sursa Foto: via phonearena.com

Potrivit presei din Coreea de Sud viitorul Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va fi mai accesibil decât Galaxy S20 FE. Conform Herald Corp citat de PhoneArena, telefonul va avea un preț cuprins între 700.000 și 800.000 de won ~520 și 699 de euro. În comparație, Galaxy S20 FE a fost lansat cu un preț de 899.800 de won ~660 de euro în Coreea.

Având în vedere strategia de preț a Samsung cu seria Galaxy S21, acest lucru era deja de așteptat. Cele mai noi telefoane din seria S încep la prețuri mai mici decât predecesorii lor, lucru care a ajutat vânzările companiei, dar se pare că nu la fel de mult pe cât și-ar fi dorit Samsung. Dacă această această informație se adeverește, este posibil ca noul Galaxy S21 FE să fie mai ieftin pe toate piețele.

Galaxy S21 FE va fi promovat ca succesor al Note 20

Pentru a atrage cumpărătorii, gigantul sud-coreean va poziționa Galaxy S21 FE ca un succesor pentru Note 20. Acest lucru nu pare să aibă sens, deoarece nu sunt indicii că Galaxy S21 FE este compatibil cu S Pen. Cu acest preț Galaxy S21 FE va fi unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri emblematice disponibile pe piață. Dacă mai adăugăm la aceasta specificațiile sale de vârf zvonite, va fi unul dintre cele mai bune telefoane ale anului.

Din punct de vedere pecuniar, un preț de vânzare cu amănuntul mai mic ar fi o lovitură, mai ales având în vedere că dispozitivul este considerat o alternativă pentru telefonul Note, dar Samsung pare să fie dispus să facă asta pentru a concura cu rivalii chinezi.

Asia de Sud-Est cuprinde statele aflate la est de India, la nord de Australia și la sud de China. Din Asia de Sud-Est fac parte Brunei, Indonezia, Cambodgia, Laos, Malaysia, Myanmar, Timorul de Est, Filipine, Singapore, Thailanda și Vietnam.

Știm că Samsung Galaxy S20 FE a fost și este foarte bine vândut în America de Nord și Asia de Sud-Est și că 2 milioane de unități au fost vândute în decurs de o lună de la lansarea sa în octombrie 2020. Galaxy S21 FE va fi prezentat în august și va fi lansat la sfârșitul aceleiași luni. Va împărtăși lumina reflectoarelor cu Samsung Galaxy Z Fold 3 și Samsung Galaxy Z Flip 3.

Probabil că va moșteni mai multe din caracteristicile seriei Galaxy S21 așteptăm un design și specificații similare. Potrivit informațiilor precedente, acesta va avea un ecran de 6,4 inch (16,26 centimetri) cu rata de 120Hz. Procesorul Snapdragon 888 asociat cu 6GB sau 8GB RAM și 128GB sau 256GB de stocare va fi la bord. Va avea o baterie de 4.500mAh.