Prețul lui Galaxy S21 FE a fost divulgat chiar de Samsung

339
Pretul lui Galaxy S21 FE a fost divulgat chiar de Samsung
Sursa Foto: via Future

Recent am criticat prețul relative mare al telefonului Samsung Galaxy S21 FE. Dar acum am aflat că răul poate fi chiar mai mare. Ieri compania Samsung, prin Samsung Ireland, întâmplător sau nu, a publicat prețurile pentru variantele viitorului smartphone S21 Fan Edition.

Conform TechRadar, pe site-ul Samsung Ireland, Samsung Galaxy S21 FE cu 128GB de stocare costă 769 de euro (aproximativ 865 USD / 655 GBP). Tot acolo – Samsung Ireland –  a apărut, de asemenea, un model cu 256GB de stocare, cu un preț de 839 euro (aproximativ 945 USD / 715 GBP). Ca referință, prețurile anterioare erau de 749 de euro (aproximativ 845 USD / 640 lire sterline) pentru modelul cu 128GB. Modelul cu 256GB stocare internă costa 819 euro (aproximativ 925 USD / 695 GBP).

Din păcate în listarea de pe Samsung Ireland nu apar imagini sau specificații, dincolo de stocare. Dar în ambele cazuri prețurile sunt sunt pentru telefon în culoarea măslinei (olive), așa că probabil că aceasta va fi una dintre nuanțe. Scurgerile anterioare au sugerat că telefonul va ateriza în nuanțe de verde, alb, albastru, violet și gri, așa că probabil vor exista o mulțime de culori dincolo de măsliniu.

Prețul lui Samsung Galaxy S21 FE a apărut pe pagina Samsung Ireland

Există o șansă ca aceste informații să fie greșite, dar provenind de pe un site oficial Samsung, nu credem. Acestea fiind spuse, este puțin probabil ca prețul să fie o conversie exactă în alte regiuni și monede. În acest fel avem unele rețineri ca locuitori din altă parte decât Irlanda.

Irlanda este a doua cea mai mare insulă din Insulele Britanice, a treia din Europa și a douăzecea ca mărime de pe Pământ. Insula este împărțită în două state. Republica Irlanda în sud și Irlanda de Nord (UK) în partea de nord.

În timp ce conversiile de preț sunt rareori precise, prețul de pornire aparent la Samsung Galaxy S21 FE în Irlanda este același cu prețul de pornire la lansare al modelului Samsung Galaxy S20 FE 5G tot aici. În acest fel că este posibil ca la fel să se întâmple cu noul telefon și în alte țări. Poate cu mici diferențe în funcție de fiecare țară.

Deși nu este confirmat încă, este posibil ca Samsung Galaxy S22 să coste o sumă similară cu Galaxy S21. Acest lucru ar însemna un preț de pornire de ~710 euro (799 USD / 769 GBP). Deci doar puțin mai mult decât prețul probabil al telefonului Galaxy S21 FE.

Deci, fie că plătiți mai puțin pentru un telefon comparabil de la altă marcă, o sumă similară pentru un telefon Samsung mai vechi (dar potențial mai bun) sau puțin mai mult pentru următoarea generație a Galaxy S, sunt opțiuni tentante față Galaxy S21 FE. Dar, nu putem numi prețul probabil nerezonabil, deoarece este același cu prețul de lansare al lui S20 FE.