Samsung a anunțat prețul pentru Galaxy Tab Active 5 și XCover 7

183
Samsung Galaxy Tab Active 5
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Destul de recent, pe 10 ianuarie, Samsung a lansat tableta Galaxy Tab Active 5 și telefonul robust Galaxy XCover 7. Ambele dispozitive sunt proiectate pentru uz comercial și industrial, au un corp mai durabil și o baterie detașabilă. La început, Samsung nu a dezvăluit prețul și disponibilitatea, dar acum a fost anunțat.

Noul smartphone și tabletă robuste sunt proiectate pentru a face față provocărilor riguroase, inclusiv munca pe teren și în primă linie care necesită versatilitate, optimizare și securitate. Samsung Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 oferă mobilitate îmbunătățită, au conectivitate 5G, un procesor mobil îmbunătățit și memorie sporită, potrivit GizmoChina.

Modelul LTE al Galaxy Tab Active 5, începe de la 548,99 USD în SUA. Cel cu conectivitate 5G va fi disponibil la un preț mai mare. Tableta va ajunge în magazinele din SUA înainte de sfârșitul lunii martie 2024. În UK tableta va costa 510 GBP. În Germania va costa 480€ pentru versiunea Wi-Fi și 580 de euro varianta 5G.

În Marea Britanie, Samsung Galaxy Xcover 7 este deja disponibil prin pagina Samsung Business pentru 350 lire sterline. În Germania, Xcover7 va costa 360 de euro. În zilele următoare vom afla prețurile pe toate piețele, inclusiv în România.

Hârtia bancnotei de 100 de euro este fabricată din bumbac pur. Mai multe părți  sunt imprimate în relief și pot fi identificate prin atingere. Caracteristicile de securitate filigranul, firul de securitate și holograma sunt implementate primele la tipografie.

Ambele dispozitive sunt clasificate IP68 pentru rezistență la apă și praf, asigurând o durabilitate sporită. Construit conform standardului militar MIL-STD-810H, XCover7 este proiectat pentru a fi rezistent la șocuri la căderi de până la 1,5 m. Samsung Galaxy Tab Active 5 poate rezista la o cădere de 1,8 m (folosind husa de protecție).

Tableta are un ecran de 8 inch (20,32 centimetri) și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Procesorul Exynos 1380 este la interior însoțit de 6/8 GB de RAM și 128/256 GB de stocare. Acesta din urmă este extensibilă prin intermediul unui card microSD. Pentru fotografii, Tab Active 5 este dotată cu o cameră spate de 13MP și o cameră selfie de 5 MP.

O baterie înlocuibilă de 5.050 mAh furnizează energia necesară. Galaxy Tab Active 5 poate funcționa fără baterie în modul No Battery Mode. Tableta are un scaner de amprentă lateral pentru securitate. Caracteristicile de conectivitate includ dual SIM, 5G, pin pogo, USB-C și Wi-Fi 6.