Știrea despre prețul lui Samsung Galaxy Z Flip 4 este o veste proastă

240
Stirea despre pretul lui Galaxy Z Flip 4 este o veste proasta
Sursa foto: tomsguide.com

Una dintre cele mai mari bariere în calea obținerii unuia dintre cele mai bune telefoane pliabile este prețul. Și asta nu pare să se schimbe cu Samsung Galaxy Z Flip 4. Sperăm că această informație despre prețul lui Galaxy Z Flip 4 este eronată și, dacă nu, ar putea fi un pas greșit pentru telefoanele pliabile.

Informația vine de la Sudhanshu Ambhore, cu o reputație decentă pentru scurgeri precise, potrivit colegilor noștri de la Tomsguide. Ambhore a postat prețurile pentru următorul Flip Samsung și vedem că telefonul este mai degrabă mai scump decât mai ieftin. Prețurile sunt în euro, iar Flip 4 va începe de la 1.080 euro pentru versiunea de 128GB. Veți plăti 1.160 euro pentru modelul de 256GB și 1.280 euro pentru modelul de 512GB.

Deși aceasta ar fi o creștere relativ minoră a prețului este un preț care merge în direcția greșită. Ne așteptam ca Flip 4 să coste sub 1.000€, să fie un dispozitiv mainstream, mai degrabă decât un produs de nișă.

Ne așteptam la o scădere de preț pentru Galaxy Z Flip 4 față de Flip 3

Nu știm motivul pentru care o astfel de creștere a prețului, dacă va fi, ar putea fi justificată. Dar, având în vedere că problemele legate de lanțul de aprovizionare ale componentelor și ale producției, sunt încă răspândite, acest lucru ar putea duce la prețuri mai mari ale pieselor și, prin urmare, la produse finale mai scumpe.

Cuvântul preț a fost folosit pentru prima dată în Germania la mijlocul secolului al XIV-lea. Atunci în dreptul maritim s-a specificat că mărfurile urmau să fie plătite în funcție de prețul lor. Cuvântul preț vine din latină – pretium.

Acestea fiind spuse, această creștere a prețului pentru Flip 4 pare să fie în contradicție cu declarația președintelui Samsung, TM Roh, conform căreia „momentul principal pentru smartphone-urile pliabile este aici”.

Ne întrebăm ce va oferi Flip 4 față de Samsung Galaxy Z Flip 3 pentru a justifica acest preț zvonit. Este setat să primească noul cip Snapdragon 8+ Gen 1 pentru o creștere a performanței și a eficienței. În același timp va primi un ecran extern mai mare, o balama mai subțire și unele upgrade-uri ale camerei. Din zvonurile de până acum, Galaxy Z Flip 4 va o evoluție a modelului precedent Flip 3.

La Galaxy Z Fold 4 ne așteptam să vedem o scădere a prețului, deoarece se zvonește că Samsung va oferi un model de 128GB ca o configurație entry-level. Galaxy Z Fold 3 a început cu 256GB de stocare. Va trebui să așteptăm până la evenimentul Galaxy Unpacked din 10 august pentru a vedea dacă Galaxy Z Flip 4 va fi mai scump și dacă creșterea prețului este într-adevăr legitimă și justificată.