Galaxy Z Flip 3 a rezistat la peste 418.500 de plieri fără deteriorare

681
Galaxy Z Flip 3 a rezistat
Sursa Foto: androidheadlines.com

Când Samsung a lansat pe Galaxy Z Flip 3 a promis că acesta va rezista la peste 200.000 de pliuri în timpul vieții sale. Este suficient pentru a rezista mai mult de cinci ani, chiar dacă pliezi dispozitivul de 100 de ori pe zi. Dar se pare că dispozitivul este capabil să reziste mult mai mult decât atât.

Potrivit AndroidHeadlines, YouTuber-ul Mrkeybrd a supus recent pe Samsung Galaxy Z Flip 3 la un test de pliere. Incredibil, Flip-ul Samsung a ajuns la peste 418.500 de plieri/deplieri înainte ca balamaua să cedeze! După acest maraton de închideri/deschideri Galaxy Z Flip 3 a cedat, a refuzat să rămână complet pliat sau deschis.

Testul extrem de pliere a fost transmis în direct pe YouTube și s-a desfășurat între 8 iunie și 13 iunie. Chiar dacă balamaua a încetat să funcționeze corect după o asemenea tortură, dispozitivul în sine nu s-a defectat. A fost în perfectă stare de funcționare la finalul testului. Ecranul tactil a funcționat bine, la fel și camerele și difuzoarele. Asta în ciuda faptului că telefonul a fost scufundat în apă și acoperit cu murdărie și praf ca parte a acestui test de durabilitate. Flip 3 a fost, de asemenea, aruncat de peste 20 de ori pe beton pentru a simula ani de utilizare.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Z Flip 3 incredibil de rezistent

Este demn de remarcat aici că balamaua a început să cedeze după aproximativ 352.000 de pliuri. Dispozitivul nu se plia corect uneori. Dar Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost încăpățânat și nu a cedat complet decât după mai mult de 60.000 de pliuri suplimentare.

Acest test este o dovadă a îmbunătățirilor de durabilitate aduse de Samsung pe dispozitivele sale pliabile anul trecut. Samsung Galaxy Z Flip 3, cât și Samsung Galaxy Z Fold 3 sunt primele pliabile din lume cu un rating IP (protecție la intrare) pentru rezistența la apă. De asemenea, vin cu un cadru mai puternic. Poate și un ecran pliabil mai puternic, care nu se va strica de la sine ani de zile.

Rating IP (Ingress Protection). Este un standard internațional (IEC 60529) utilizat pentru a evalua gradul de protecție sau eficacitatea etanșării carcaselor împotriva pătrunderii apei sau prafului. Corespunde standardului european EN 60529.

Pe această bază Samsung va construi și va lansa în acest an pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Mai târziu în acest an, pe 10 august, compania va lansa cele două pliabile la pachet cu seria Samsung Galaxy Watch 5. Au existat o mulțime de scurgeri despre cele două pliabile în ultimul timp. Compania caută să se bazeze pe succesul modelelor din 2021.

Deși nu avem încă multe informații despre îmbunătățirea durabilității, dispozitivele viitoare vor aduce upgrade-uri în multe alte moduri. De la camere mai puternice la baterii mai mari și design îmbunătățit, există multe de care să fim entuziasmați.