Prețul pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+ confirmat de Samsung

4106

Samsung a confirmat prețul oficial pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+ după prezentarea telefoanelor, la evenimentul special dedicat lor cu o zi înaintea deschiderii evenimentului de la Barcelona.

Așa cum era de așteptat, S9 și S9+ au un preț de cost un pic mai mare decât predecesorii lor, dar asta nu mai surprinde pe nimeni, deoarece această creștere a prețurilor a fost deja intuită în ultimele săptămâni.

Puteți să faceți o comparație între specificațiile lui Samsung Galaxy S8 și cele ale lui Galaxy S9 pentru a afla ce plătiți suplimentar la acest ultimul model Samsung din gama Galaxy S.

Samsung a insistat în mare măsură, la prezentarea telefoanelor, asupra capacităților camerei. Calitatea fotografiei în lumină scăzută, slow-motion, emojis creat de la fața utilizatorului. Samsung a confirmat, de asemenea, prezența difuzoarelor stereo pe modelul S9, care promite o calitate excelentă a sunetului.

Detaliile privind prețurile și disponibilitatea vor varia în mod evident pe piață, însă Samsung a confirmat astăzi că Galaxy S9 va avea un preț de 849 de euro, în timp ce Samsung Galaxy S9+ va avea un preț de 949 de euro. Acest lucru este în concordanță cu informațiile anterioare potrivit cărora noul model emblematic va costa mai puțin de 1000 de euro.

În România Samsung Galaxy S9 este deja listat la precomandă, de:

După cum am menționat anterior, noile smartphone-uri pilot sunt puțin mai scumpe decât predecesorii lor. Samsung a pus un preț de 799 de euro pentru Galaxy S8 și 899 de euro pentru Galaxy S8+, când telefoanele au fost lansate în luna martie a anului trecut.

Precomenzile pentru Galaxy S9 sau S9+ au început din 26 februarie 2018 și vor continua până la 15 martie 2018. Cei care comandă un telefon în această perioadă, este posibil să-l obțină la un preț mai bun profitând de un bonus de 100€. Cei care precomandă telefonul îl vor primi cu 7 zile în avans, începând cu 9 martie 2018.

Birourile regionale ale companiei Samsung vor confirma prețurile pentru Galaxy S9 și programul de lansare pentru piețele lor în zilele următoare. Data generală este stabilită pentru 16 martie, atunci telefonul va fi la vânzare pe majoritatea piețelor importante din America de Nord, Europa și Asia.

SURSĂSamMobile