Au apărut prețurile pentru Galaxy A51, A71, S10 Lite și Note 10 Lite

883
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Un magazin din Slovacia a afișat deja prețurile pentru Samsung Galaxy A51, Galaxy A71, Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite. Lansarea unora dintre aceste dispozitive este așteptată la sfârșitul acestei săptămâni. Au fost zvonuri că Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite vor fi lansate abia la mijlocul lunii ianuarie. Cel puțin deocamdată Samsung nu a confirmat nimic în privința telefoanelor de mai sus.

Samsung are câteva telefoane noi în lucru, posibil în faza finală de producție, pregătite pentru a fi lansate la începutul anului 2019. Spre sfârșitul acestei săptămâni, joi în 12 decembrie ne așteptăm la apariția lui Galaxy A51 și poate a lui Galaxy A71. Noi sperăm că vor fi lansate și Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite., în ciuda zvonurilor apărute. Știm deja multe despre toate aceste dispozitive – pur și simplu nu am văzut prețurile încă. Acum un magazin din Slovacia clarifică și această problemă.

Prețurile pentru Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite sunt așteptate

Pe pagina retailer-ului din Slovacia vedem toate dispozitivele menționate, fără informații sau imagini, dar cu un preț în euro. În plus, este prevăzută și o dată de livrare preconizată, care poate oferi o indicație a datei de lansare. Se pare că toate dispozitivele vor fi la vânzare imediat după Crăciun, începând cu data de 27 decembrie la următoarele prețuri: Prețurile sunt următoarele:

  • Samsung Galaxy A51: 375 €
  • Samsung Galaxy A71: 469 €
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite: 609 €
  • Samsung Galaxy S10 Lite: 669 €

Euro cu simbolul € este moneda oficială a Uniunii Europene. Numele euro a fost adoptat oficial la 16 decembrie 1995. La 1 ianuarie 2002, euro a fost introdus în circulație înlocuind monedele naționale ale țărilor din UE. Belgianul Germain Pirlot, profesor de limba franceză și istoric, este cel ce a propus numele „euro”.

Deși prețurile sunt în mare măsură cele așteptate suntem puțin rezervați că toate aceste patru telefoane vor fi la vânzare. Ambele telefoane din seria galaxy A sunt mai scumpe decât predecesorii lor. Samsung Galaxy A50 a costat 349 € când a fost lansat iar Samsung Galaxy A70 a costat 399 de euro.

Nota 10 Lite are în mod clar un preț ușor sub Galaxy Note 10 , care costă în prezent aproape 800 € . Samsung S10 Lite va costa aproximativ la fel ca Galaxy S10 obișnuit, pe care îl puteți cumpăra în prezent pentru aproximativ 650 de euro. Până acuma se estima un preț de maximum 750 de euro pentru cele două smartphone-uri Lite de la Samsung.

Samsung Galaxy S10 Lite cu specificații mai bune ca Note 10 Lite

Cu Samsung Galaxy S10 Lite primim un ecran mai mare, o baterie mai mare și – probabil – camere ceva mai performante. Era de așteptat un preț ceva mi mare și așa și este. Bineînțeles că nu știm sigur că acestea vor fi prețurile finale. Repetăm ce am scris mai sus, avem unele rezerve privind această informație. Colegii de la GalaxyClub sunt de încredere dar sursa citată de ei provine din Slovacia.

Conform informațiilor Samsung Galaxy A51 este așteptat să vadă lumina zilei pe 12 decembrie, posibil însoțit de Galaxy 71. Despre Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite sunt informații că vor fi lansate doare în ianuarie 2020. Cine așteaptă unul dintre aceste dispozitive trebuie, prin urmare, să aibă răbdare – dar probabil nu pentru mult timp.