Samsung a dezvăluit prețurile în Europa pentru Galaxy M23 și Galaxy M33

378
Sursa Foto: notebookcheck.net

Samsung a confirmat prețurile pentru Samsung Galaxy M23 și Galaxy M33. Acestea sunt două dintre cele mai recente smartphone-uri de gamă medie. Perechea va fi disponibilă în Europa în trei culori, dar cu o singură configurație de memorie.

Compania coreeană a dezvăluit în sfârșit cât costă Samsung Galaxy M23 și M33, cel puțin în Europa. Lansate la începutul lunii, Samsung Galaxy M23 5G și Samsung Galaxy M33 5G sunt ambele smartphone-uri 5G. Din păcate, Samsung continuă să țină pe toată lumea la întuneric despre ce procesor alimentează cele două smartphone-uri.

Prețurile în Europa pentru Galaxy M23 și Galaxy M33

Potrivit Notebookcheck, Samsung Galaxy M23 5G costă 289 euro, cu 100 de euro mai scump decât Galaxy A13. Pentru referință, Samsung oferă pe M23 5G într-o singură configurație de memorie: 4GB RAM și 128GB spațiu de stocare. Cu toate acestea, compania vinde Samsung Galaxy M23 5G în trei variante de culoare: Deep Green, Light Blue și Orange Copper.

Comparativ, modelul mai mare Samsung Galaxy M33 5G are 6GB de memorie RAM și 128GB spațiu de stocare. Probabil, Samsung va lansa și un model cu 8GB de RAM pe alte piețe, deși nu este clar unde. La fel ca M23 5G, M33 5G este disponibil în trei culori pe care Samsung le numește maro, albastru și verde. Ca referință, Galaxy M33 5G se va vinde cu amănuntul la un preț de 349 euro, cu 20 euro mai ieftin decât Samsung Galaxy A33. Cel două noi telefoane din seria Galaxy M au specificații și caracteristici destul de apropiate.

Galaxy M, unde litera „M” vine de la Magic, sunt modele cu performanțe la un preț atractiv, economic. Galaxy M a fost o serie mai veche de telefoane Samsung. Din anul 2019 Samsung a relansat seria Galaxy M cu telefoane entry-level.

Sursa sus amintită mai adaugă că Galaxy M23 5G poate fi comandat acum în Germania. În comparație, Galaxy M33 5G nu va debuta decât pe 8 aprilie. În acest moment datele de lansare pe alte piețe din Europa rămân necunoscute în această etapă.