Acasă Stiri Prețuri promoționale la Galaxy S7 și S7 Edge (excelente și în ziua...

Prețuri promoționale la Galaxy S7 și S7 Edge (excelente și în ziua de azi)

La doi ani după lansare, modelele Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge rămân o propunere foarte bună pe piață. Cele două smartphone-uri Samsung au fost cu adevărat un succes răsunător. În ciuda „vârstei” lor și a absenței celebrului Infinity Display aceste două smartphone-uri rămân niște telefoane excelente aflate încă în topul preferințelor cumpărătorilor.

Întotdeauna la achiziționarea unui lucru ceva mai scump calculăm și cum am putea face o economie de ceva bani. Poate găsim un telefon puțin mai vechi ca ediție, dar cu specificații apropiate de cele de ultimă generație și la un preț convenabil.

Este cunoscut faptul că înaintea unei lansări unui nou telefon reprezentativ prețurile celor mai vechi scad.

În România ofertele operatorilor de telefonie mobilă, prin diversele tipuri de abonamente și alte facilități și bonusuri, sunt destul de atrăgătoare pentru aceste două telefoane.

Retailerii de telefoane mobile aflați pe piață precum eMag sau alții oferă aceste două telefoane, prin diferite promoții și reduceri, la prețuri atrăgătoare.

Dacă decideți să achiziționați unul dintre aceste telefoane vă sfătuim să o faceți prin intermediul unei firme serioase, cunoscute, pentru că puteți avea surpriza ca din surse obscure și la prețuri mult sub nivelul pieței să cumpărați o clonă a unui telefon!

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge rămân foarte atractive. Ele beneficiază într-adevăr de un ecran AMOLED frumos de la 5,1 inch Galaxy S7 și de 5,5 inch Galaxy S7 Edge. Un cunoscător al telefoanelor lansate de Samsung ar putea regreta benzile negre mai groase care reduc din afișaj pe S7 și S7 Edge, vis a vis de ecranele lui Galaxy S8 sau Galaxy Note 8.

Pe partea caracteristicilor tehnice este posibil ca cele două telefoane să nu fie așa rapide ca un smartphone mai recent. Cu toate acestea, alianța unui Exynos 8890 cu 4GB de memorie RAM asigură tot ce aveți nevoie. Fotografiile făcute de cele două bat încă multe din noile telefoane de pe piață, camera din spate de 12MP cu o deschidere f / 1,7 își face excelent datoria. Conectivitatea, senzorii, bateria – toate sunt la superlativ.

Primul telefon cu cameră foto a fost vândut în Japonia în anul 2000, un model Sharp J-SH04, deși unii susțin că Samsung SCH-V200 și Kyocera VP-210, ambele introduse câteva luni mai devreme în Coreea de Sud și Japonia, sunt primele telefoane cu cameră de fotografiat.

Două super-smartphone-uri de la Samsung, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge pe care le recomandăm fără discuții. Elegante, frumoase cu multe caracteristici aflate pe toate telefoanele high-end, cele două pot fi cumpărate în funcție de ocazia avută chiar și la jumătate din prețul inițial de lansare.

Stiri

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...

Galaxy F22 – un nou smartphone ieftin în lucru la Samsung

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy F este oarecum confuză, multe telefoane au specificații identice cu modelele din seria Galaxy M. Dar acest...