Prețurile pentru noile bare de sunet Samsung din seria A și Q

580
Preturile pentru noile bare de sunet din seria A Q din seria Samsung
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a prezentat noua sa gamă bare de sunet pentru 2021 în ianuarie, alături de televizoarele Neo QLED. Cu toate acestea, compania nu a dezvăluit prețurile și disponibilitatea noilor bare de sunet. Acum, Samsung a dezvăluit prețurile majorității noilor sale bare de sunet și încep de la doar 200 USD în SUA.

Noile bare de sunet Samsung vin o îmbunătățire a sunetului, iar unele dintre ele au chiar caracteristici suplimentare, cum ar fi AirPlay 2, Alexa și calibrarea automată. Atunci când sunt asociate cu un televizor din seria Q de la Samsung, barele de sunet noi pot utiliza funcția Q-Calibration. Aceasta calibrează ieșirea audio în funcție de camera unde este amplasată bara de sunet. Funcția detectează acustica camerei folosind un microfon în centrul televizorului pentru o claritate îmbunătățită și efecte sonore surround.

Caracteristici excelente pe noile bare de sunet Samsung

Samsung HW-Q800A și HW-Q700A au un preț de 900, respectiv 700$ și sunt disponibile pentru precomenzi. Sunt bare de sunet 3.1.2 canale cu opt difuzoare, Dolby Atmos, AirPlay 2, Wi-Fi, Bluetooth, Space EQ și Q-Symphony. Samsung HW-Q800A și HW-Q700A sunt dotate cu DTS: X, port HDMI eARC și Game Mode Pro.

Funcția Space EQ utilizează microfoane încorporate în subwoofer și bara de sunet pentru a calibra sunetul în funcție de cameră. Game Mode Pro încearcă să facă sunetul din consolele de jocuri mai captivant. Caracteristica Q-Symphony funcționează în tandem cu televizoarele Samsung QLED pentru a oferi un sunet mai captivant și mai puternic. HW-Q800A dispune de Alexa și AVA (Amplificator vocal activ). Samsung HW-Q700A are un suport limitat pentru Alexa și nu are caracteristica AVA completă. Ambele bare de sunet dispun de Tap Sound, Adaptive Sound, SmartThings și One Remote. Funcția Adaptive Sound reglează automat sunetul în funcție de tipul de conținut pe care îl urmăriți sau îl ascultați.

Bara de sunet este un tip de difuzor care emite sunetul dintr-o incintă largă. Prima bară de sunet a fost lansată de Pioneer Electronics din SUA în 2002. Samsung, Bose, Sony și Yamaha sunt lideri în barele de sunet premium.

Samsung HW-A450 este o bară de sunet de 300W, cu 2.1 canale, care costă doar 200$, conform SamMobile. Această bară de sunet are o versiune redusă a tehnologiei Adaptive Sound numită Adaptive Sound Lite. De asemenea, oferă Bluetooth și Game Mode. Samsung nu a dezvăluit încă prețurile și disponibilitatea barei sale de sunet HW-Q950A de 11.1.4 canale. Aceasta oferă difuzoare cu declanșare ascendentă și laterală pentru o experiență completă Dolby Atmos.

Iată prețurile pentru noile bare de suner Samsung:

  • Bara de sunet Samsung HW-Q800A 900$
  • Bara de sunet Samsung HW-Q700A 700$
  • Bara de sunet Samsung HW-A450 200$