Acasă Stiri O "prezentare" fotografică a unui Samsung Galaxy S8 în husă

O „prezentare” fotografică a unui Samsung Galaxy S8 în husă

Următor terminal pilot Samsung va fi prezentat în aproximativ două până la trei luni și, în mod natural scurgeri, zvonuri și rapoarte despre ceea ce dispozitivul va fi, apar pe bandă rulantă.

Am văzut, presupuse poze și modele, cu un dispozitiv despre care nu ar trebui să știe nimeni nimic până la lansare.

Au apărut și vor mai apărea tot felul de speculații și „informații reale” despre Galaxy S8.

Dar, asta e lumea și ca lumea suntem noi. Azi avem noi scurgeri de informații și poze.

Ceea ce avem astăzi este o fotografie a ceea ce se presupune că este un caz real pentru Galaxy S8.

Încă nu ne oferă o dovadă de 100% că aceasta este ceea ce va fi Galaxy S8.

În știre se afirmă că producătorul acestor huse are încredere în sursele sale.

Producătorii de huse pentru viitoarele telefoane primesc de multe ori din partea producătorului telefonului un „telefon manechin” (cu aceleași dimensiuni ca produsul final), pentru a fi în măsură să producă aceste huse de protecție mai devreme, ca să fie gata când este lansat telefonul.

Ce vedem în această prezentare.

Ei bine, nici o camera dubla, despre care se tot se zvonise la un moment dat. De asemenea, este demn de remarcat faptul că butoanele hardware – putere și volum – sunt toate pe rama din stânga a telefonului.

Fotografiile presupuse ale lui S8, văzute la începutul acestei luni, a arătat un dispozitiv cu un buton de alimentare pe dreapta și tastele de volum pe partea stângă.

Cu privire la deschiderile de pe părțile laterale, putem observa o cavitate circulară mică pe partea de jos, care arata ca pentru un jack de 3.5 mm.

Jack-ul – este un conector de telefon, cunoscut sub numele de jack-audio. Jack-ul audio, mufa pentru căști sau mufă, este o familie comună a conectorului electric folosit pentru semnale audio. A fost inventat pentru utilizarea în tablourile telefonice din secolul al 19-lea și este încă utilizat pe scară largă. Este cel mai vechi conector electric standard aflat în uz. Are un diametru de 3,5 mm (0,14 inch).

Portul pentru căști a fost plasat în același loc pe dispozitive mai vechi, astfel încât avem un motiv în plus pentru a crede că acest lucru este acolo pentru asta.

La dreapta, avem o fantă îngustă și lungă. S-ar putea specula că acest lucru este pentru portul USB tip C.

Se poate observa că există o deschidere identică în partea superioară. De ce am avea nevoie de o astfel de decuplare pe partea de sus? Poate că telefonul va avea de fapt difuzoare stereo și poate că este exact locul în care acestea vor fi poziționate.

Sigur, putem spune că fanta de sus este pentru sertarul cardului microSD sau a cartelei SIM, dar aceste părți ale telefonului sunt folosite rar.

Mai avem o deschidere în formă pătrată din stânga presupusului jack de 3,5 mm. Acum, unii ar putea spune că arată ca o gaură S Pen.

Da, pentru S8 au fost zvonuri că ar avea suport pentru stiloul lui Samsung. În plus, Samsung nu a plasat S Pen pe partea stângă a dispozitivului – este întotdeauna pe partea dreapta – probabil datorită faptului că, statistic, cei mai mulți utilizatori sunt dreptaci.

De asemenea, lipsește un port pentru încărcător. Ar putea fi această gaură mică locul pentru încărcător?

Toată această știre de mai sus vă rugăm să o tratați ca un zvon sau o presupunere, pentru că nu este deocamdată o confirmare a formei lui Galaxy S8.

Stiri

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...

Viitorul seriei Samsung Galaxy Note din nou pus în discuție

Au existat zvonuri în trecut cu privire la posibilitatea întreruperii seriei Galaxy Note odată ce Samsung aduce compatibilitatea S Pen cu seria...

Seria Samsung Galaxy S21 va fi lansată cu suport 5G în India

Samsung a terminat lansarea smartphone-urilor sale emblematice din acest și acum accentul este pus pe viitoarele modele din 2021. Prima lansare va...

Cum să setați Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 pentru a primi notificări din aplicații

Samsung Galaxy Fit 2 nu vă va dezamăgi în timp ce efectuați antrenamentele de zi cu zi. S-a îmbunătățit în multe domenii...

La ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați un smartphone nou?

Telefoanele sunt în permanență în atenția cumpărătorilor și, cu atât mai mult când se apropie luna cadourilor. O astfel de atenție făcută...

Samsung Quantum Mini LED pentru modele de televizoare QLED high-end

Producătorii de electronice se pregătesc deja pentru CES 2021, care începe pe 11 ianuarie. În ciuda faptului că acest târg anual se...