Acasă Stiri O "prezentare" fotografică a unui Samsung Galaxy S8 în husă

O „prezentare” fotografică a unui Samsung Galaxy S8 în husă

Următor terminal pilot Samsung va fi prezentat în aproximativ două până la trei luni și, în mod natural scurgeri, zvonuri și rapoarte despre ceea ce dispozitivul va fi, apar pe bandă rulantă.

Am văzut, presupuse poze și modele, cu un dispozitiv despre care nu ar trebui să știe nimeni nimic până la lansare.

Au apărut și vor mai apărea tot felul de speculații și „informații reale” despre Galaxy S8.

Dar, asta e lumea și ca lumea suntem noi. Azi avem noi scurgeri de informații și poze.

Ceea ce avem astăzi este o fotografie a ceea ce se presupune că este un caz real pentru Galaxy S8.

Încă nu ne oferă o dovadă de 100% că aceasta este ceea ce va fi Galaxy S8.

În știre se afirmă că producătorul acestor huse are încredere în sursele sale.

Producătorii de huse pentru viitoarele telefoane primesc de multe ori din partea producătorului telefonului un „telefon manechin” (cu aceleași dimensiuni ca produsul final), pentru a fi în măsură să producă aceste huse de protecție mai devreme, ca să fie gata când este lansat telefonul.

Ce vedem în această prezentare.

Ei bine, nici o camera dubla, despre care se tot se zvonise la un moment dat. De asemenea, este demn de remarcat faptul că butoanele hardware – putere și volum – sunt toate pe rama din stânga a telefonului.

Fotografiile presupuse ale lui S8, văzute la începutul acestei luni, a arătat un dispozitiv cu un buton de alimentare pe dreapta și tastele de volum pe partea stângă.

Cu privire la deschiderile de pe părțile laterale, putem observa o cavitate circulară mică pe partea de jos, care arata ca pentru un jack de 3.5 mm.

Jack-ul – este un conector de telefon, cunoscut sub numele de jack-audio. Jack-ul audio, mufa pentru căști sau mufă, este o familie comună a conectorului electric folosit pentru semnale audio. A fost inventat pentru utilizarea în tablourile telefonice din secolul al 19-lea și este încă utilizat pe scară largă. Este cel mai vechi conector electric standard aflat în uz. Are un diametru de 3,5 mm (0,14 inch).

Portul pentru căști a fost plasat în același loc pe dispozitive mai vechi, astfel încât avem un motiv în plus pentru a crede că acest lucru este acolo pentru asta.

La dreapta, avem o fantă îngustă și lungă. S-ar putea specula că acest lucru este pentru portul USB tip C.

Se poate observa că există o deschidere identică în partea superioară. De ce am avea nevoie de o astfel de decuplare pe partea de sus? Poate că telefonul va avea de fapt difuzoare stereo și poate că este exact locul în care acestea vor fi poziționate.

Sigur, putem spune că fanta de sus este pentru sertarul cardului microSD sau a cartelei SIM, dar aceste părți ale telefonului sunt folosite rar.

Mai avem o deschidere în formă pătrată din stânga presupusului jack de 3,5 mm. Acum, unii ar putea spune că arată ca o gaură S Pen.

Da, pentru S8 au fost zvonuri că ar avea suport pentru stiloul lui Samsung. În plus, Samsung nu a plasat S Pen pe partea stângă a dispozitivului – este întotdeauna pe partea dreapta – probabil datorită faptului că, statistic, cei mai mulți utilizatori sunt dreptaci.

De asemenea, lipsește un port pentru încărcător. Ar putea fi această gaură mică locul pentru încărcător?

Toată această știre de mai sus vă rugăm să o tratați ca un zvon sau o presupunere, pentru că nu este deocamdată o confirmare a formei lui Galaxy S8.

Stiri

Camerele pe Galaxy Z Fold 3 mai bune decât pe S21 Ultra, conform DxOMark

Galaxy S21 Ultra are cele mai bune camere foto aflate vreodată pe un smartphone Samsung. Versatile și performante aceste camere oferă o...

Seria Samsung Galaxy Note ar putea să nu mai apară niciodată

Seria Samsung Galaxy Note a fost favorita oamenilor de afaceri și utilizatorilor care aveau nevoie de putere încă de la lansare. Acest...

Samsung lansează cea de-a 7-a ediție Stream Your Dream

Samsung lansează în decembrie cea de-a șaptea ediție Stream Your Dream. Această ediție își propune să inspire creatorii de conținut de pe...

Cum să semnați diferite documente pe un smartphne Samsung Galaxy

A învăța cum să semnezi documente pe un smartphone Samsung Galaxy, sau unul Android se poate dovedi util atât în ​​viața profesională,...

Actualizarea de securitate pentru Galaxy A50 lansată în mai multe regiuni

Samsung a lansat actualizarea de securitate din noiembrie 2021 pentru Galaxy A50 în diferite țări din lume. Noul patch de securitate a...

Samsung The Frame vândut în peste un million de bucăți în 2021

Samsung a anunțat că a vândut peste un milion de bucăți din televizorul The Frame numai în acest an. Datorită popularității televizorului...

Samsung Soundbar – multe recenzii favorabile din partea mass-media

Samsung lansează permanent bare de sunet pentru televizoarele sale, dar și pentru a fi folosite separate. Produsele Samsung Soundbar lansate anul acesta...