Prima actualizare este disponibilă pentru seria Galaxy S24

205
Prima actualizare este disponibila pentru seria Galaxy S24
Sursa foto: galaxyclub.nl

Chiar dacă era așteptată mai demult, prima actualizare pentru seria Galaxy S24 a fost acum lansată și conține câteva îmbunătățiri importante. Performanța, securitatea și camerele sunt îmbunătățite pe Galaxy S24, Galaxy S24+ și pe Galaxy S24 Ultra. În plus, aveți o nouă setare pentru ecran.

Samsung a lansat Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra în urmă cu mai bine de o lună. Primii care au comandat rapid unul dintre cele trei telefoane își folosesc dispozitivul de cel puțin câteva săptămâni. Dar o primă actualizare de firmware era încă în așteptare. După ce a fost disponibilă în Coreea de Sud timp de câteva zile, această primă actualizare pentru Galaxy S24 este acum lansată și în Europa, inclusiv în România.

Actualizarea vine cu versiunea de firmware S92xBXXU1AXB5, potrivit GalaxyClub. Actualizarea are o greutate de 480MB pentru Galaxy S24 și Galaxy S24+, dar mai mare pe S24 Ultra (~750 megabiți). Actualizarea face mai multe lucruri. Instalarea patch-ului de securitate din februarie este doar unul dintre ele.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

După instalare, sub Setări -> Display -> Mod ecran, sub opțiunea Vivid. Tot aici veți găsi acum și glisorul cu care alegeți cât de strălucitoare trebuie să fie culorile. Acesta este răspunsul Samsung la unele plângeri ale utilizatorilor care au considerat că nuanțele (culorile) de pe ecran nu sunt suficient de saturate.

Apoi mai sunt îmbunătățirile pentru camerele modelelor Galaxy S24 și S24 Ultra. La toate modelele S24, Samsung îmbunătățește, printre altele, expunerea fotografiilor realizate la rezoluție înaltă. Culorile în modul Samsung Food devin mai frumoase, iar balansul de alb și saturația în Night Mode au fost îmbunătățite. De asemenea, afișarea fișierelor DNG pe care le creați în modul Expert RAW sunt mai clare în aplicația Galerie după actualizare.

Digital Negative – Digital Negativ (DNG) este un format de imagine brută dezvoltat de Adobe și utilizat pentru fotografia digitală. A fost lansat pe 27 septembrie 2004. Adobe Photoshop și Adobe Lightroom acceptă DNG.

În plus, camera lui Galaxy S24 Ultra este, de asemenea, îmbunătățită în cinci domenii. De exemplu, iluminarea și culorile fotografiilor normale ar trebui să fie acum mai naturale sau mai frumoase. Textul înregistrărilor cu zoom este capturat mai clar, iar calitatea imaginii și claritatea înregistrărilor video sunt mai bune. Părțile întunecate ale fotografiei sunt acum afișate mai deschise în fereastra de previzualizare. Și fotografiile cu lucruri care se mișcă rapid sau cu persoane în lumină de fundal ar trebui, de asemenea, îmbunătățite.

Puteți aștepta până când un Galaxy S24 vă anunță automat – dar puteți verifica și manual dacă puteți descărca deja actualizarea. Faceți acest lucru prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.