Seria Galaxy S24 impresionează mai mult clienții decât seria iPhone 15

215
Galaxy S24 impresioneaza mai mult clientii decat iPhone 15
Sursa foto: SamLover

Seria iPhone 15 este una dintre cele mai bune de pe piață, cu multe funcții avansate, specificații de top și design decent. Dar adevărul este că bogăția nu valorează nimic când clienții ignoră aceste modele preferând alte smartphone-uri. Conform unor date recente, pentru prima dată până acum, satisfacția clienților seriei Galaxy S24 este superioară celor care au cumpărat un model din seria iPhone 15.

Samsung are foarte mulți fani la nivel global, ceea ce este, fără îndoială, un obstacol invizibil pentru alte mărci de smartphone-uri, inclusiv pentru Apple. Fiind sclavii naturii umane, clienții se mulțumesc cu modelul Apple Pro mai mic, în funcție de bugetul și confortul lor. Și exact asta este problema companiei Apple: clienții sunt mulțumiți de modelul Apple iPhone 15 Pro.

Conform rezultatelor unui sondaj de opinie realizat în SUA, cumpărătorii de Galaxy S24 sunt mai mulțumiți de achiziția lor decât utilizatorii de iPhone 15 la momentul în care Apple a lansat aceste dispozitive. Potrivit SamLover, aceste date provin din rezultatele înregistrate de PerfectRec, o platformă de comerț electronic din SUA. Conform PerfectRec, toți cei care au cumpărat un telefon din seria Galaxy S24 au lăsat recenzii extrem de pozitive.

Varianta de bază, Galaxy S24, primește 91% dintr-un rating de cinci stele de la utilizatorii săi. În același timp, Samsung Galaxy S24+ are un procent de 84% recenzii pozitive, iar Galaxy S24 Ultra are 88%. Potrivit PerfectRec, aceste valori sunt mult mai mari în comparație cu orice alte smartphone-uri anterioare din seria Galaxy „S”. Vedeți pe I❤️Samsung ce înseamnă literele care apar în denumirea telefoanelor Samsung!

Litera „S” din seria Galaxy S înseamnă Super inteligent. Sunt telefoanele cu cele mai noi tehnologii, punctul culminant al portofoliului mobil Samsung. Această serie este utilizată numai pentru dispozitive emblematice Samsung Galaxy.

Pe de altă parte, PerfectRec dezvăluie că recenziile de la primii cumpărători de telefoane iPhone 15 sunt mult mai negative. Probabil că acest lucru s-a datorat faptului că cei care au cumpărat mai timpuriu sunt entuziaști mai familiarizați cu modelele recente și au fost dezamăgiți că îmbunătățirile progresive nu au fost impresionante.

Sursă foto: via SamLover

Este posibil ca acesta să fie într-adevăr un fenomen Apple, dar, primii cumpărători de telefoane din seria Galaxy S24 s-au comportat complet diferit. Proprietarii de iPhone 15 au început să se simtă mulțumiți treptat. Asta s-a întâmplat după ce Apple a rezolvat problemele de supraîncălzire la iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. În special, utilizatorii de iPhone 15 Pro se confruntă cu o durată de viață scăzută a bateriei și unele probleme de hardware.

Potrivit colegilor noștri de la SamLover, metodologia în realizarea studiului PerfectRec a folosit recenzori Google pentru fiecare variantă de Galaxy S24, inclusiv de la vânzători de telefoane din SUA precum Best Buy, Verizon, AT&T etc.