Aceasta ar putea fi prima imagine cu Galaxy Watch 6 Classic

336
Galaxy Watch 6 Classic
Sursa foto: androidheadlines.com

Avem mai puțin de două săptămâni până la lansarea seriei Galaxy Watch 6 și o așteptăm cu toții cu nerăbdare. În timp ce vrem să vedem cum arată Galaxy Watch 6 Classic, acest dispozitiv, pare să fi fost chiar sub nasul nostru (și pe încheietura cuiva). Aceasta poate fi prima imagine reală cu ceea ce ar putea fi Samsung Galaxy Watch 6 Classic.

Ne așteptăm ca Samsung să-și anunțe cel mai recent ceas inteligent împreună cu cele mai recente telefoane pliabile. Următorul eveniment Galaxy Unpacked știm că va avea loc la sfârșitul lunii iulie, când vom primi și seria Galaxy Tab S9, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5.

Potrivit AndroidHeadlines, sursa sus amintită scrie că acesta ar putea fi viitorul Samsung Galaxy Watch 6 Classic. Privind imaginea, se pare că Son Heung-min poartă culoarea neagră a ceasului. Vedem că ar putea avea rame mai subțiri decât ceea ce am văzut cu Galaxy Watch 5.

Prima imagine cu Galaxy Watch 6 Classic în realitate

Datorită naturii acestei imagini, suntem totuși puțin reticenți în privința acesteia. Ceasul Watch 6 Classic apare în fotografie pe mâna lui Son Heung-Min, un atacant sud-coreean de la Tottenham Hotspur. Potrivit Yonhap News, imaginea îl arată pe fotbalist purtând un smartwatch la încheietura mâinii în timp ce se afla pe Aeroportul Internațional Incheon. Jucătorul lui Tottenham Hotspur, aflat într-o pauză în Coreea, a plecat în Anglia zilele trecute pentru pregătirea unui nou sezon din Premier League.

Fondată la 20 februarie 1992 ca „FA Premier League”, Premier Ligue este prima ligă din Anglia. Este cea mai urmărită ligă sportivă din lume, difuzată în 212 teritorii la 643 de milioane de case și o audiență TV de 4,7 miliarde de oameni.

Bineînțeles că Samsung nu a confirmat oficial că această imagine este a viitorului său smartwatch. Dar Samsung a mai făcut acest lucru și altă dată. Înainte de lansarea seriei Galaxy Watch 4, compania i-a oferit un ceas jucătorului de volei Kim Yeon-kyung. Deci, aceasta ar putea fi foarte bine o cascadorie de marketing din partea Samsung pentru a crește atractivitatea acestui smartwatch înainte de lansarea oficială.

Sursă foro: Yonhap

Fotografia pare să confirme că rama ceasului este mai subțire decât era înainte. Galaxy Watch 6 Classic al jucătorului din Premier League vine în negru, dar smartwatch-ul ar trebui să fie disponibil în cel puțin o altă opțiune de culoare, adică argintiu.

Samsung va dezvălui seria Galaxy Watch 6 la Unpacked pe 26 iulie. Noile ceasuri inteligente vor fi livrate cu sistemul de operare Wear OS 4 și interfața One UI Watch 5. Acestea se concentrează pe îmbunătățirea urmăririi sănătății și fitness-ului cu o precizie îmbunătățită și mai multe instrumente pe ceas.