Primele fotografii oficiale cu Samsung Galaxy A35

226
Samsung Galaxy A35
Sursa foto: androidheadlines.com

Se precipită lucrurile la Samsung, apar tot mai multe informații despre viitoarele telefoane mid-range din seria Galaxy A 2024. Recent am publicat fotografii cu Galaxy A55, viitorul smartphone premium de gamă medie Samsung. Cel mai probabil, la fel ca în ultimii ani, Galaxy A55 va fi lansat alături de Galaxy A35 în primăvara acestui an.

Samsung Galaxy A35 este o ofertă mai puțin premium decât Galaxy A55. Acum, colegii noștri de la Android Headlines au publicat în exclusivitate din surse de încredere, dar confidențiale, fotografii cu Galaxy A35. La o privire mai atentă vedem că A35 pare puțin mai gros decât Galaxy A55. Cu toate acestea, camerale pe A55 sunt ceva mai proeminente, inclusiv diametrul este mai mare, modelul premium fiind mai voluminos. Totuși, poate fi dificil să faci diferența dintre cele două fără a vedea telefonul de aproape. Sunt destul de similare.

Samsung pregătește pentru Galaxy A55 și Galaxy A35 în aceleași trei culori: Awesome Iceblue, Awesome Lilac și Wesome Navy. Cele două telefoane au un design identic. Aceasta înseamnă că acesta din urmă prezintă designul Key Island, pe care compania l-a introdus cu Galaxy A15 și Galaxy A25 luna trecută. Ca parte a acestui design, Samsung a creat o umflătură pe cadru pentru a găzdui tastele de alimentare și de volum din partea dreaptă.

Restul cadrului este complet plat și are colțuri rotunjite. Deși au existat zvonuri despre echiparea lui Samsung Galaxy A35 cu un cadru metalic, nu pare să fie cazul. Randările publicate de AndroidHeadlines nu arată linii de antenă pe cadru, sugerând o construcție din plastic. În randările lui Galaxy A55, despre care știm că va avea un cadru metalic, se văd linii de antenă.

AndroidHeadlines este un site fondat în 2010, una dintre cele mai importante surse de știri Android. Are sediul în Los Angeles. Oferă informații, analize și recenzii despre diferite produse Android, telefoane, tablete sau ceasuri inteligente.

Trecerea de la un ecran Infinity-U pe Galaxy A34 la un ecran Infinity-O pe Galaxy A35 este totuși confirmată. Ecranul are rame groase, cu bărbia mai groasă decât restul ramelor. Pe spate, există o matrice de camere verticală identică, fără carcasă universală. După cum era de așteptat, Samsung a echipat telefonul cu trei camere. Unitatea bliț LED este lângă camere. Nu există nicio modificare a designului din spate.

Samsung va echipa Galaxy A35 cu o cameră principală spate de 50MP. Este o cameră mai nouă și o actualizare majoră a hardware-ului camerei față de unitatea de 48MP a lui Galaxy A34. Cu toate acestea, restul camerelor probabil rămân neschimbate, inclusiv camera selfie de 13MP. Nu se mai știu multe despre noul telefon de gamă medie. Ne așteptăm la mai multe scurgeri despre acesta în următoarele câteva săptămâni, în special după lansarea seriei Galaxy S24.