Primele randări cu Samsung Galaxy A25 5G

244
Samsung Galaxy A25 Official Renders
Sursa foto: androidheadlines.com

Ca de obicei înainte de lansare viitoarele serii emblematice Samsung captează toate atenția. La fel este cazul cu seria Galaxy S24. Dar compania are și o grămadă de modele din seria Galaxy A în pregătire. Unul dintre acestea este și Samsung Galaxy A25 5G, așteptat să devină oficial cândva în prima jumătate a anului 2024. Cu câteva luni înainte de lansarea sa, avem primele randări oficiale exclusive ale telefonului.

Randările, publicate în exclusivitate de colegii noștri de la AndroidHeadlines, provin de la sursă de încredere și confidențială. Fotografiile ne oferă o privire timpurie asupra designului și a opțiunilor de culoare ale viitorului dispozitiv.

Samsung Galaxy A25 5G îi va succeda lui Galaxy A24, care a venit cu conectivitate 4G în luna aprilie a acestui an. Am văzut modelul A24 pentru 2024 în randări CAD neoficiale în negru cu câteva luni în urmă. Acum, avem prima privire oficială asupra telefonului în toate variantele sale de culoare. Samsung are prezent planificate patru culori pentru Galaxy A25 5G: negru, albastru-gri, verde lime și albastru deschis.

Samsung Galaxy A25 5G are trei camere aliniate vertical

Ca de obicei, Samsung folosește nume fanteziste pentru aceste culori în materialele sale de marketing. Cu toate acestea, schema de culori pentru Galaxy A25 5G se potrivește în cea mai mare parte cu predecesorul său. Nuanțele nu sunt vibrante, dar nici prea fade. În general, este un design Galaxy destul de standard, cu un aspect așteptat de gamă medie. Telefonul va avea probabil dimensiunile de gabarit 162 x 77,5 x 8,3 mm, iar pe partea dreaptă butoanele de alimentare și de volum.

Butonul de pornire va încorpora un scaner capacitiv de amprentă. Display-ul se pare că măsoară 6,44 inch (16,36 cm) și are o crestătură în formă de U și rame ceva mai groase în jurul său, în special bărbia. Crestătura va avea probabil o cameră selfie de 13 MP, neschimbată față de Galaxy A24. Pe spate, Samsung păstrează același design de cameră pe care l-a folosit pentru toate telefoanele Galaxy anul acesta, potrivit AndroidHeadlines.

AndroidHeadlines este un site fondat în 2010 și are sediul în Los Angeles, California, Statele Unite. Oferă informații, analize, comparații, recenzii și opinii despre produse Android precum telefoane, tablete și alte dispozitive Android.

Galaxy A25 5G are trei camere aliniate vertical, cu blițul LED lângă acestea. Se pare că va avea o cameră principală de 50 MP. Specificațiile celorlalte două camere din spate nu sunt cunoscute. Galaxy A24 are și o cameră ultra-wide de 5 MP și una macro de 2 MP. Samsung se poate concentra pe îmbunătățirea software-ului camerei, mai degrabă decât pe noi camere cu A25 5G.

Probabil Samsung Exynos 1280 pe acest telefon

Samsung Galaxy A25 5G a apărut deja pe câteva site-uri de referință pentru testare. Listările au dezvăluit procesorul Samsung Exynos 1280 la interiorul acestui viitor telefon. Samsung Exynos 1280 este un cip fabricat cu tehnologia de 5 nm. Are două nuclee CPU ARM Cortex-A78 tactate la 2,4 GHz și șase nuclee Cortex-A55 la 2,0 GHz. Procesorul central (CPU) este însoțit de un procesor grafic (GPU) Mali-G68 de la ARM. Samsung va oferi telefonul cu până la 8 GB de memorie RAM.

Alte specificații zvonite ale viitorului smartphone Galaxy de gamă medie includ o baterie de 5.000 mAh, încărcare rapidă de 25 W și Android 14 cu One UI 6.0 sau, posibil One UI 6.1. Dispozitivul ar trebui să fie eligibil pentru patru actualizări majore ale sistemului de operare Android. În acest fel va primi inclusiv Android 18.