Probleme cu aplicația Galaxy Wearable după o actualizare recentă

404
Probleme cu aplicatia Galaxy Wearable dupa o actualizare recenta
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a actualizat recent aplicația Galaxy Wearable, aplicația însoțitoare pentru ceasurile inteligente, căștile sale și alte dispozitive portabile. Dar actualizarea pare să fi făcut mai mult rău decât bine. Mai mulți utilizatori care au instalat cea mai recentă versiune au raportat probleme în care aplicația nu se deschide sau se prăbușește la scurt timp după lansare, făcând-o inutilizabilă.

Utilizatorii afectați, inclusiv din România, au accesat forumuri online precum Reddit și Samsung Community pentru a-și spune frustrarea și a avertiza alți utilizatori împotriva actualizării aplicației Galaxy Wearable. Pe baza rapoartelor utilizatorilor, versiunea 2.2.49.22062261 a aplicației pare a fi vinovată. A fost lansat la sfârșitul săptămânii trecute și a ajuns deja la majoritatea utilizatorilor la nivel global.

După descărcarea și actualizarea cu versiunea Galaxy Wearable 2.2.49.22062261, mulți utilizatori nu pot deschide aplicația. În puținele cazuri în care aplicația se deschide, se blochează imediat. Alții scriu și despre o întrerupere a ecranului la încercarea de a deschide Galaxy Wearable.

Probleme cu aplicația Galaxy Wearable

Samsung a recunoscut problema și a spus că lucrează la o remediere, potrivit AndroidHeadlines. Între timp, compania sugerează o soluție care ar trebui să pună în funcțiune cea mai recentă versiune a aplicației Galaxy Wearable. Potrivit unui moderator de pe forumul Samsung Community, problema apare dacă utilizatorii nu au acordat aplicației permisiunea „Dispozitive din apropiere”. Pur și simplu acordarea acestei permisiuni ar trebui să rezolve totul.

Cu toate acestea, nu ar trebui să fie necesar ca aplicația să se lanseze și să funcționeze conform intenției. Ca atare, Samsung lucrează la găsirea cauzei principale a problemei. Va lansa o actualizare a aplicației cu remedierea în zilele următoare. Este posibil ca utilizatorii One UI Watch 4.5 beta să nu aibă această problemă.

Samsung a fost fondat ca magazin comercial în 1938 de Lee Byung-Chull. După ce s-a concentrat pe comerț și-a extins afacerea către producția de articole textile. Apoi a intrat în industria electronică în 1969 cu producția de televizoare alb-negru.

Samsung a început recent testarea beta One UI Watch 4.5 pentru seria Galaxy Watch 4. Compania a lansat o nouă versiune a aplicației Galaxy Wearable pentru utilizatorii care participă la programul beta. Această versiune specială a fost, de asemenea, afectată pentru scurt timp de o eroare similară, dar Samsung a rezolvat-o rapid. Cu toate acestea, se pare că durează mai mult ca Samsung să rezolve problema pentru utilizatorii non-beta.

Deocamdată, ar trebui să evitați instalarea versiunii 2.2.49.22062261 a aplicației Galaxy Wearable, dacă nu ați făcut-o deja.