Procesor exclusiv “For Galaxy” pe Galaxy Tab S9 Ultra

252
Procesor exclusiv Galaxy Tab S9 Ultra
Sursa foto: androidpolice.com

Tabletele Samsung Galaxy Tab nu sunt la fel de populare precum smartphone-urile și dispozitivele pliabile de vârf. Cu toate acestea este greu de ignorat ofertele companiei atunci când cumperi o tabletă nouă. Gigantul coreean este printre puținele companii de pe piață cu o gamă de tablete Android de ultimă generație. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra de anul trecut este cu adevărat impresionantă, cu afișajul său masiv și internele puternice. Pentru 2023, compania pregătește Galaxy Tab S9 Ultra și pare să folosească o componentă majoră care a apărut pentru prima dată în seria Galaxy S23.

Potrivit AndroidPolice, Galaxy Tab S9 Ultra va avea un procesor Snapdragon 8 Gen 2 „For Galaxy”. Cel mai recent cipset de ultimă generație de la Qualcomm este cel mai rapid disponibil în lumea Android și este la bordul lui Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 și Galaxy S23+. Acum, potrivit acestei informații, se va afla și pe seria Galaxy Tab S9.

Galaxy Tab S9 Ultra cu Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy

Samsung are acces exclusiv la o versiune specială overclockată „pentru Galaxy” a cipului Qualcomm pentru Galaxy S23 Ultra și frații săi mai mici. Deși este posibil ca Qualcomm să lanseze un Snapdragon 8+ Gen 2 în această vară, nu pariem pe acesta. Nu credem că va fi lansat, va veni doar Snapdragon 8 Gen 3. Având în vedere că Galaxy Tab S9 Ultra va fi tableta emblematică a companiei din 2023, nu este de mirare că Samsung dorește să o echipeze cu cel mai bun cip disponibil.

Informația reiterează că Galaxy Tab S9 Ultra va avea o baterie de 10.880 mAh. Samsung folosește deja o celulă de capacitate similară pe Galaxy Tab S8 Ultra, care trece cu ușurință printr-o zi de utilizare intensă. Deoarece cea mai bună tabletă a gigantului coreean din acest an va folosi un cip Qualcomm mai eficient și mai puternic, ar trebui să ofere o viață și mai bună a bateriei.

Bateriile de pe sateliții sau navele spațiale trebuie să reziste la vibrațiile severe ale lansării. Mai mult, trebuie să funcționeze în condiții extreme de căldură, frig, radiații solare și să lucreze în vid fără să se scurgă sau să explodeze. Majoritatea sunt tip nichel-cadmiu.

Potrivit informațiilor anterioare, seria Galaxy Tab S9 va fi certificată pentru rezistență la praf și apă cu IP67. Nu există o cronologie clară pentru lansarea seriei Galaxy Tab S9. În timp ce seria Tab S8 a fost lansată alături de Galaxy S22 anul trecut acum situația s-a schimbat. Probabil vom vedea debutul seriei Galaxy Tab S9 alături de Fold 5 și Flip 5 în cursul acestui an. În același timp, este posibil ca viitoarele tablete să fie lansate puțin mai repede sau mai târziu.