Nu sunt probleme cu procesorul Exynos 2500, spune Samsung

84
Exynos 2500 Galaxy S25 Series
Sursă foto: TechBeast

Chiar azi am scris despre posibilitatea ca Samsung să folosească un procesor MediaTek în seria Galaxy S25. Cauza ar fi fost randametul de producție scăzut la procesorului propriu Exynos 2500. Au fost informații care au reliefat acest lucru, dar Samsung nu a comentat aceste zvonuri. Acum Samsung a demontat aceste zvonuri.

Exynos 2500 ar putea vedea lumina zilei, Samsung a spus că zvonurile privind randamentul cipului de 3 nm sunt nefondate. În ultimele zile, au existat zvonuri că gigantul coreean se confruntă cu probleme în producția de semiconductori de 3 nm și cu potențiala anulare a următorului Exynos. Această confirmare arată că vom vedea noul procesor pe seria Galaxy S25, cel mai probabil pe majoritatea piețelor. Nu știm momentan dacă și Galaxy S25 Ultra va primi acest cip pe unele piețe.

Potrivit SammyFans, Samsung a negat zvonurile apărute în privința randamentului cipului de 3 nm. Acest lucru este un indiciu că Samsung nu a renunțat la Exynos. Ar fi fost extrem de dureros pentru Samsung, ca mare producător de semiconductori și memorii ca Snapdragon să fie pe toată seria Galaxy S25. Cunoscutul analist Apple, Ming Chi-Kuo a fost primul care a dezvăluit problemele legate de randamentul tehnologiei de fabricație de 3 nm a companiei Samsung.

Apoi au fost mai multe informații care au susținut că gigantul tech coreean lucrează pentru a îmbunătăți randamentul tehnologiei de 3 nm. Anularea Exynos ar fi fost o pată neagră pentru Samsung. Acum compania coreeană a venit cu replica, procesorul Samsung Exynos 2500 va exista și este în lucru. Nu sunt probleme cu el.

The Chosun Ilbo sau tradus din limba coreeană Coreean Daily Newspaper. Fondat în 1920, este cel mai vechi ziar pe hârtie din Coreea, cu un tiraj zilnic de 1.800.000 de exemplare. Ziarul are versiuni web în engleză, chineză și japoneză.

The Chosun Ilbo scrie că gigantul tehnologic sud-coreean a negat cu fermitate zvonurile că ar exista probleme în producția viitorului procesor. Se pare că Samsung Foundry a avut un lot, fabricat cu procesul de 3 nm, care au avut unele defecte.

Galaxy S24, Galaxy S24+ au venit cu procesorul Exynos 2400 în majoritatea regiunilor și este foarte bun. Cu toate acestea, modelele non-Ultra au folosit Snapdragon în SUA, Canada și China. Galaxy S24 Ultra este echipat exclusiv cu Snapdragon la nivel global.