Samsung a lansat procesorul Exynos 7904, adaptat pentru India

1101

Samsung a lansat un nou procesor, special dedicat pieței din India. Exynos 7904 în vom regăsi cel mai probabil pe noua serie Galaxy M. Exynos 7904 oferă funcții multimedia premium pentru smartphone-uri mid-range. Tot noul procesor oferă suport pentru triple-cameră, multitasking fără probleme și o conexiune mobilă ultra-rapidă, conform NewsSamsung.

Special personalizat pentru necesitățile consumatorilor indieni, procesorul este eficient din punct de vedere al costurilor este optimizat pentru a furniza capabilități multimedia de ultimă generație în smartphone-urile de la mijlocul gamei Samsung.

Procesorul Exynos 7904 va ajunge pe seria Galaxy M

Exynos 7904 oferă o performanță octa-core rapidă necesară pentru navigarea pe Internet și lansarea aplicațiilor pe un smartphone. Tehnologia de vârf permite o experiență îmbunătățită a utilizatorilor prin viteza excelentă a rețelei și multitasking-ul fără probleme, consumând în același timp mai puțină energie.

Samsung se angajează să aducă tehnologii inovatoare de clasă mondială pentru consumatori. Cu smartphone-uri care conduc revoluția digitală, piața indiană are un mare potențial. Seria Exynos 7904 va permite experiențe mobile avansate, performanță puternică și conectivitate„. A declarat Rajeev Sethi, director de vânzări și marketing, Device Solutions, Samsung India.

Exynos provine din cuvintele grecești exypnos (inteligență) și prasinos (verde), inteligență verde. În 2010, Samsung a lansat primul Exynos – S5PC110 (acum Exynos 3 Single) cu telefonul său mobil Samsung Galaxy S.

Procesorul Exynos 7904 acceptă o rezoluție a unei camere de până la 32 MP. Suportă și o configurație cu trei camere pentru imagini de înaltă rezoluție și o serie de caracteristici noi. De exemplu, un al treilea aparat de fotografiat dintr-un telefon inteligent poate face fotografii panoramice cu unghiuri largi. Poate, de asemenea, adăuga efecte bokeh pentru estomparea estetică în portrete sau fotografii de peisaje. Noul procesor mobil suportă filmare FHD mai rapidă, de 120 de cadre pe secundă. Suportă UHD la 30fps de redare video și până la afișarea FHD+, pentru divertisment pe mobil.

Exynos 7904 oferă performațe foarte bune la navigarea pe web

Construit pe un proces de 14 nanometri, Exynos 7904 este echipat cu doua nuclee Cortex-A73 care rulează la 1,8 GHz și șase nuclee Cortex-A53 de 1,6 GHz. Cu un puternic Cortex-A73 ca un „big-core“ Exynos 7904 oferă rapid performanță single-core necesară pentru navigarea pe web, lansări de aplicații și multe alte operațiuni cheie pe un smartphone. Modemul LTE încorporat suportă Cat.12 pentru viteza de downlink de 600 Mbps. Exynos 7904 este în prezent în producție în masă.