Procesorul Snapdragon 8 Gen 1+ pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4

355
Procesorul Snapdragon 8 Gen 1+
Sursa foto: androidheadlines.com

Despre viitoarele telefoane pliabile Samsung ce vor fi lansate în acest an informațiile sunt tot mai numeroase. Au existat unele zvonuri că Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 vor folosi procesorul Snapdragon 8 Gen 1+ (SM8475). Acum informația este confirmată dintr-o sursă sigură, este vorba despre Ice Universe și nu este prima dată când acesta o menționează.

Universul de ghiață a făcut aluzie la asta și în trecut, dar acum pare să confirme în mod categoric informația. El a folosit de fapt cuvântul „confirmat” pentru această informație și, având în vedere istoricul său, informațiile sunt probabil corecte. Potrivit AndroidHeadlines, care citează pe Ice Universe, Samsung Galaxy Z Fold 4 și Samsung Galaxy Z Flip 4 vor folosi procesorul Snapdragon 8 Gen 1+.

Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 cu procesorul Snapdragon 8 Gen 1+

Asta înseamnă că Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 vor folosi un procesor nou-nouț Snapdragon 8 Gen 1, fabricat de TSMC și numit Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+. Procesorul respectiv este conceput pentru a oferi performanțe termice mai bune și performanțe mai bune în general. Totuși, Snapdragon 8 Gen 1+ nu a fost lansat încă, așa cum știți mulți dintre voi. Este de așteptat ca procesorul să fie lansat în viitorul apropiat

Snapdragon 8 Gen 1 se încălzește puțin, așa că dacă fratele reușește să se mențină rece, aceasta va fi o ispravă pentru noul procesor. Se așteaptă ca Qualcomm să anunțe acest nou procesor la un moment dat în viitor. Nu va trebui să așteptăm atât de mult, deoarece se spune că multe smartphone-uri viitoare îl vor avea la bord. Se pare că se va lansa în următoarele două luni.

Qualcomm avea în 2021 peste 45.000 de angajați. În 2021 compania a avut venituri de 33,57 miliarde USD și un profit net de 9,04 miliarde USD. În 2021 WIPO a clasat Qualcomm pe locul cinci în lume ca număr de brevete înregistrate.

Samsung Galaxy Z Fold 4 și Samsung Galaxy Z Flip 4 vor fi lansate în același timp. Cele două dispozitive se vor lansa probabil în august, deși încă nu a fost confirmat nimic. Tot atunci așteptăm și seria Galaxy Watch 5 și setul wireless Galaxy Buds Pro 2. Sunt informații că Xiaomi 12 Ultra va folosi procesorul Snapdragon 8 Gen 1+ înainte de a ajunge pe telefoanele pliabile Samsung.

Din informațiile de până acum Samsung va îmbunătăți balamaua la ambele pliabile viitoare, pe lângă îmbunătățirea componentelor interne. Cu toate acestea, probabil designul nu se va schimba foarte mult în comparație cu predecesorii lor.