A început producția în masă de componente pentru seria Galaxy S22

315
A inceput productia in masa de componente pentru seria Galaxy S22
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung lucrează de ceva timp la seria Galaxy S22, smartphone-uri care vor fi lansate la începutul anului viitor. Acum, cu câteva luni înainte de lansarea oficială, o ultimă informație susține că gigantul sud-coreean a început producția în masă a unora dintre componentele viitoarelor smartphone-uri emblematice.

Informația, via GizmoChina, susține că Samsung a început producția de masă de componente pentru toate cele trei telefoane emblematice viitoare. Acestea sunt Samsung Galaxy S22 (SM-S901), Galaxy S22+ (SM-S906) și Galaxy S22 Ultra (SM-S908). Producția care a început săptămâna trecută, este în prezent limitată la anumite piese, cum ar fi cablurile flexibile care conectează diferitele plăci de circuite din interiorul dispozitivelor. De asemenea, raportul spune că Samsung se concentrează în prezent pe variantele din SUA și va lucra apoi la alte modele.

A început producția în masă la seria Galaxy S22

În ceea ce privește data lansării, circulă diferite variante, dar nu există nicio confirmare oficială de la Samsung. Unele informații indică faptul că seria Galaxy S22 va deveni oficială spre sfârșitul lunii ianuarie 2022. În același timp, ultimul zvon indică o lansare în prima săptămână din februarie. Acest lucru poate avea legătură cu zvonurile că Samsung va lansa pe Galaxy S21 FE la CES 2022, la începutul lui ianuarie.

În privința specificațiilor despre seria Samsung Galaxy S22 sunt foarte multe detalii, ca de obicei neconfirmate de Samsung. Dar, tot ca de obicei, acestea se vor adeveri ca de fiecare data în momentul lansării. Revenind la specificații, se zvonește că Galaxy S22 Ultra va avea un afișaj QHD+ LTPO AMOLED de 6,8 inch cu o rată de reîmprospătare de 120HZ. Telefonul va veni alimentat de Qualcomm Snapdragon 898 sau Samsung Exynos 2200, în funcție de regiune.

Principalul avantaj al unui ecran LTPO AMOLED este reducerea consumului de energie prin adoptarea unei rate variabile de reîmprospătare. Acest tip de ecran poate trece de la o rată de 1Hz la una de 120Hz în funcție de ce este afișat pe ecran.

Modulul său de cameră din spate poate include un snapper principal de 108MP; un shooter ultra-wide de 12MP; o cameră telefoto de 10 megapixeli cu zoom optic 3x; și un obiectiv cu zoom periscop de 10MP cu zoom optic 10x. Se spune că Ultra are, de asemenea, un slot dedicat pentru stocarea stiloului S Pen.

În materie de software, toate modelele din gamă vor veni cu Android 12 și interfața Samsung One UI 4.0. Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra vor avea baterii de 3.700mAh, 4.500mAh și, respectiv, o baterie de 5.000mAh. Ultra va suporta încărcare rapidă de 45W, în timp ce S22 și Galaxy S22+ vor avea încărcare rapidă de 25W.