Samsung Galaxy S21 FE: posibilă lansare la CES 2022!

333
Samsung Galaxy S21 FE posibila lansare la CES 2022
Sursa Foto: letsgodigital.org

Smartphone-ul Samsung Galaxy S21 FE nu se dă pace și gata. Acum am aflat că telefonul Fan Edition este programat să fie lansat la CES 2022, programat pentru 5 – 8 ianuarie. Noua dată contrazice ceea ce sugerau zvonurile anterioare – că S21 FE va fi anunțat oficial pe 11 ianuarie.

Deja nu mai știm ce să credem după atâtea date de lansare, amânate din varii motive fără să vedem telefonul. Varianta mai ieftină și mai puțin dotată a seriei Galaxy S21 ar fi trebuit să fie lansată în luna septembrie a acestui an. Dar deficitul global de cipuri și vânzările mai bune decât cele așteptate ale lui Galaxy Z Flip 3 au dereglat planurile Samsung, ducând la întârzierea lansării oficiale.

Posibil la CES 2022 să primim pe Samsung Galaxy S21 FE

De câteva zile pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși live pe site-ul oficial al companiei. Acest lucru sugerează de obicei că lansarea oficială ar putea fi după colt, conform MSPoweruser. Cu toate acestea, aceasta este a doua oară când pagina de asistență apare live pe site-ul companiei. A apărut în septembrie, dar a fost ulterior eliminată, deoarece compania dorea să amâne data lansării.

Ianuarie poate fi o lună încărcată pentru Samsung. Compania este pregătită pentru lansarea seriei Galaxy S22, despre care am aflat ieri că poate fi lansată în prima săptămână din februarie. În acest fel o lansare a lui Galaxy S21 Fan Edition în ianuarie este tot mai credibilă.

Stocarea unui smartphone este locul în care păstrați datele, cum ar fi contacte, documente, muzica și fotografiile. Memoria RAM este locul în care rulați programe, cum ar fi aplicațiile și sistemul de operare Android.

Zvonurile anterioare sugerează că dispozitivul va fi alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 888. Acesta va fi însoțit de 6 sau 8GB RAM, alături de 128 și 256GB spațiu de stocare. S21 Fan Edition va avea conectivitate 4G LTE, 5G, Bluetooth 5.0 și NFC. De asemenea, este de așteptat să aibă un ecran Super AMOLED de 6,4 inch (16,26 cm) și o cameră selfie de 32MP. Va avea un cititor de amprentă în afișaj și certificare IP68 pentru protecție la praf și apă.