Acasă Stiri Producție mai mare de Samsung Galaxy S8 Plus decât Galaxy S8

Producție mai mare de Samsung Galaxy S8 Plus decât Galaxy S8

Conform relatărilor de presă Samsung Electronics pariază pe Galaxy S8 Plus, considerând că va avea vânzări mai mari decât Galaxy S8.

Atunci când a lansat Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge în 2015, Samsung a făcut un calcul greșit. Compania a crezut că, Galaxy S6 va fi preferatul clienților în detrimentul lui Galaxy S6 Edge care este mai scump.

A devenit evident la scurt timp după lansare că, preferințele clienților sau îndreptat spre Galaxy S6 Edge, mai elegant cu display dual-margine curbat, chiar dacă era mai scump.

Samsung a ratat o mulțime de vânzări potențiale, pentru că pur și simplu nu au avut suficient telefoane produse pentru aprovizionare la Galaxy S6 Edge, pentru a satisface cererea.

Compania a știut ce trebuia să facă în anul următor.

Samsung a produs mai multe unități de Galaxy S7 Edge decât Galaxy S7, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Unele date economice sugerează că 70% din vânzările acestei game aparțin modelului premium S7 Edge.

 Samsung Galaxy Round este oficial primul smartphone cu un ecran curbat din lume, produs de Samsung și lansat în Corea de Sud, la 10 octombrie 2013. Acesta dispune de un ecran de5.7 inch, 1080p OLED. Are 7.9 mm și cântărește 154g. 

Cu acest calcul în minte, Samsung va produce mai multe unități din Samsung Galaxy S8 Plus decât Samsung Galaxy S8.

Cu toate acestea, nu va fi atât de simplu în acest an, deoarece atât Galaxy S8 cât și Galaxy S8 Plus vor fi dotate cu un ecran curbat dual-margine.

Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus vin cu un ecran de 5,7 inch și respectiv 6,2 inch.

Conform relatărilor Samsung mizează pe Galaxy S8 Plus, pentru a fi câștigător, dar având în vedere că ambele modele sunt susceptibile de a avea specificații similare, cumpărătorii vor stabili cine va avea cireașa pe tort.

Un funcționar Samsung Electronics, citat într-un raport recent, susține că Samsung a stabilit rata de producție în favoarea lui Galaxy S8 Plus.

Raportul producției de telefoane va de 7 la 3. Producția modelului mai mare având prioritate, deoarece Samsung consideră că fanii vor opta pentru aceasta, în număr mult mai mare decât pentru Galaxy S8.

Samsung nu a confirmat deocamdată faptul că va exista un model de Galaxy S8 Plus.

În schimb, a existat destule vorbe despre un Galaxy S8 Plus cu un ecran mai mare, de 6,2 inch, ecran dual-curbat, (Galaxy S8 va avea un display de 5,7 inch).

De fapt, diferența de dimensiune a ecranului ar putea fi singura diferență între cele două versiuni ale telefonului pilot următor Samsung.

Costul va fi evident, un factor de influență. Vor fi dispuși clienții să plătească cu 100 $ mai mult pentru un dispozitiv care are doar un ecran mai mare, atunci când pot obține exact același aspect la un cost mai mic?

Așteptăm să vedem prezentarea de un minut a lui Samsung Galaxy S8, la MWC în cursul acestei luni. Lansarea oficială va avea loc pe 29 martie.

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...