Acasă Stiri Producție mai mare de Samsung Galaxy S8 Plus decât Galaxy S8

Producție mai mare de Samsung Galaxy S8 Plus decât Galaxy S8

Conform relatărilor de presă Samsung Electronics pariază pe Galaxy S8 Plus, considerând că va avea vânzări mai mari decât Galaxy S8.

Atunci când a lansat Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge în 2015, Samsung a făcut un calcul greșit. Compania a crezut că, Galaxy S6 va fi preferatul clienților în detrimentul lui Galaxy S6 Edge care este mai scump.

A devenit evident la scurt timp după lansare că, preferințele clienților sau îndreptat spre Galaxy S6 Edge, mai elegant cu display dual-margine curbat, chiar dacă era mai scump.

Samsung a ratat o mulțime de vânzări potențiale, pentru că pur și simplu nu au avut suficient telefoane produse pentru aprovizionare la Galaxy S6 Edge, pentru a satisface cererea.

Compania a știut ce trebuia să facă în anul următor.

Samsung a produs mai multe unități de Galaxy S7 Edge decât Galaxy S7, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Unele date economice sugerează că 70% din vânzările acestei game aparțin modelului premium S7 Edge.

 Samsung Galaxy Round este oficial primul smartphone cu un ecran curbat din lume, produs de Samsung și lansat în Corea de Sud, la 10 octombrie 2013. Acesta dispune de un ecran de5.7 inch, 1080p OLED. Are 7.9 mm și cântărește 154g. 

Cu acest calcul în minte, Samsung va produce mai multe unități din Samsung Galaxy S8 Plus decât Samsung Galaxy S8.

Cu toate acestea, nu va fi atât de simplu în acest an, deoarece atât Galaxy S8 cât și Galaxy S8 Plus vor fi dotate cu un ecran curbat dual-margine.

Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus vin cu un ecran de 5,7 inch și respectiv 6,2 inch.

Conform relatărilor Samsung mizează pe Galaxy S8 Plus, pentru a fi câștigător, dar având în vedere că ambele modele sunt susceptibile de a avea specificații similare, cumpărătorii vor stabili cine va avea cireașa pe tort.

Un funcționar Samsung Electronics, citat într-un raport recent, susține că Samsung a stabilit rata de producție în favoarea lui Galaxy S8 Plus.

Raportul producției de telefoane va de 7 la 3. Producția modelului mai mare având prioritate, deoarece Samsung consideră că fanii vor opta pentru aceasta, în număr mult mai mare decât pentru Galaxy S8.

Samsung nu a confirmat deocamdată faptul că va exista un model de Galaxy S8 Plus.

În schimb, a existat destule vorbe despre un Galaxy S8 Plus cu un ecran mai mare, de 6,2 inch, ecran dual-curbat, (Galaxy S8 va avea un display de 5,7 inch).

De fapt, diferența de dimensiune a ecranului ar putea fi singura diferență între cele două versiuni ale telefonului pilot următor Samsung.

Costul va fi evident, un factor de influență. Vor fi dispuși clienții să plătească cu 100 $ mai mult pentru un dispozitiv care are doar un ecran mai mare, atunci când pot obține exact același aspect la un cost mai mic?

Așteptăm să vedem prezentarea de un minut a lui Samsung Galaxy S8, la MWC în cursul acestei luni. Lansarea oficială va avea loc pe 29 martie.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...

Samsung este pe primul loc pe piața smartphone-urilor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. și-a păstrat primul loc pe piața globală a smartphone-urilor în al doilea trimestru al anului 2021. Deși cota sa...

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...