Acasă Stiri Producție mai mare de Samsung Galaxy S8 Plus decât Galaxy S8

Producție mai mare de Samsung Galaxy S8 Plus decât Galaxy S8

Conform relatărilor de presă Samsung Electronics pariază pe Galaxy S8 Plus, considerând că va avea vânzări mai mari decât Galaxy S8.

Atunci când a lansat Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge în 2015, Samsung a făcut un calcul greșit. Compania a crezut că, Galaxy S6 va fi preferatul clienților în detrimentul lui Galaxy S6 Edge care este mai scump.

A devenit evident la scurt timp după lansare că, preferințele clienților sau îndreptat spre Galaxy S6 Edge, mai elegant cu display dual-margine curbat, chiar dacă era mai scump.

Samsung a ratat o mulțime de vânzări potențiale, pentru că pur și simplu nu au avut suficient telefoane produse pentru aprovizionare la Galaxy S6 Edge, pentru a satisface cererea.

Compania a știut ce trebuia să facă în anul următor.

Samsung a produs mai multe unități de Galaxy S7 Edge decât Galaxy S7, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Unele date economice sugerează că 70% din vânzările acestei game aparțin modelului premium S7 Edge.

 Samsung Galaxy Round este oficial primul smartphone cu un ecran curbat din lume, produs de Samsung și lansat în Corea de Sud, la 10 octombrie 2013. Acesta dispune de un ecran de5.7 inch, 1080p OLED. Are 7.9 mm și cântărește 154g. 

Cu acest calcul în minte, Samsung va produce mai multe unități din Samsung Galaxy S8 Plus decât Samsung Galaxy S8.

Cu toate acestea, nu va fi atât de simplu în acest an, deoarece atât Galaxy S8 cât și Galaxy S8 Plus vor fi dotate cu un ecran curbat dual-margine.

Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus vin cu un ecran de 5,7 inch și respectiv 6,2 inch.

Conform relatărilor Samsung mizează pe Galaxy S8 Plus, pentru a fi câștigător, dar având în vedere că ambele modele sunt susceptibile de a avea specificații similare, cumpărătorii vor stabili cine va avea cireașa pe tort.

Un funcționar Samsung Electronics, citat într-un raport recent, susține că Samsung a stabilit rata de producție în favoarea lui Galaxy S8 Plus.

Raportul producției de telefoane va de 7 la 3. Producția modelului mai mare având prioritate, deoarece Samsung consideră că fanii vor opta pentru aceasta, în număr mult mai mare decât pentru Galaxy S8.

Samsung nu a confirmat deocamdată faptul că va exista un model de Galaxy S8 Plus.

În schimb, a existat destule vorbe despre un Galaxy S8 Plus cu un ecran mai mare, de 6,2 inch, ecran dual-curbat, (Galaxy S8 va avea un display de 5,7 inch).

De fapt, diferența de dimensiune a ecranului ar putea fi singura diferență între cele două versiuni ale telefonului pilot următor Samsung.

Costul va fi evident, un factor de influență. Vor fi dispuși clienții să plătească cu 100 $ mai mult pentru un dispozitiv care are doar un ecran mai mare, atunci când pot obține exact același aspect la un cost mai mic?

Așteptăm să vedem prezentarea de un minut a lui Samsung Galaxy S8, la MWC în cursul acestei luni. Lansarea oficială va avea loc pe 29 martie.

Stiri

Samsung și Tesla lucrează la un cip de 5nm foarte interesant

Samsung vrea să domine piața globală a semiconductorilor. Compania a investit foarte mult în facilitățile sale chiar din acest motiv. De asemenea,...

Galaxy Xcover 5 a fost depistat pe site-ul de referință Geekbench

Samsung lucrează la un alt smartphone robust din gama Galaxy Xcover. Am scris despre Galaxy Xcover 5 în urmă cu aproximativ două...

Samsung Display are un nou ecran OLED pentru smartphone-uri

Samsung Display Co. este cel mai important producător de afișaje din Coreea de Sud. Subsidiara Samsung a declarat ieri că a dezvoltat...

Seria Galaxy S8 primește actualizarea de securitate din ianuarie 2021

Actualizarea de securitate din ianuarie 2021 a început acum să ajungă anumite variante de Galaxy S8 și Galaxy S8+. Seria Galaxy S8...

Galaxy Tab S7 și Tab S7+ actualizate la interfața One UI 3.1

Samsung Galaxy Tab S7 și Tab S7+ sunt dotate cu o gamă versatilă de caracteristici de productivitate și conectivitate. În acest fel...

Procesoarele Samsung Exynos cu GPU AMD ar putea ajunge anul acesta

Samsung a anunțat recent că procesoarele sale de vârf Exynos, de generație următoare, vor avea GPU AMD. Aceste viitoare procesoare Samsung Exynos...

Galaxy Tab A 10.1 (2021), o altă tabletă Samsung mid-range în lucru

Recent am scris și am publicat fotografii cu designul și detalii despre tableta Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2021). Acum, am primit...