Acasă Stiri Producție mai mare de Samsung Galaxy S8 Plus decât Galaxy S8

Producție mai mare de Samsung Galaxy S8 Plus decât Galaxy S8

Conform relatărilor de presă Samsung Electronics pariază pe Galaxy S8 Plus, considerând că va avea vânzări mai mari decât Galaxy S8.

Atunci când a lansat Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge în 2015, Samsung a făcut un calcul greșit. Compania a crezut că, Galaxy S6 va fi preferatul clienților în detrimentul lui Galaxy S6 Edge care este mai scump.

A devenit evident la scurt timp după lansare că, preferințele clienților sau îndreptat spre Galaxy S6 Edge, mai elegant cu display dual-margine curbat, chiar dacă era mai scump.

Samsung a ratat o mulțime de vânzări potențiale, pentru că pur și simplu nu au avut suficient telefoane produse pentru aprovizionare la Galaxy S6 Edge, pentru a satisface cererea.

Compania a știut ce trebuia să facă în anul următor.

Samsung a produs mai multe unități de Galaxy S7 Edge decât Galaxy S7, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Unele date economice sugerează că 70% din vânzările acestei game aparțin modelului premium S7 Edge.

 Samsung Galaxy Round este oficial primul smartphone cu un ecran curbat din lume, produs de Samsung și lansat în Corea de Sud, la 10 octombrie 2013. Acesta dispune de un ecran de5.7 inch, 1080p OLED. Are 7.9 mm și cântărește 154g. 

Cu acest calcul în minte, Samsung va produce mai multe unități din Samsung Galaxy S8 Plus decât Samsung Galaxy S8.

Cu toate acestea, nu va fi atât de simplu în acest an, deoarece atât Galaxy S8 cât și Galaxy S8 Plus vor fi dotate cu un ecran curbat dual-margine.

Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus vin cu un ecran de 5,7 inch și respectiv 6,2 inch.

Conform relatărilor Samsung mizează pe Galaxy S8 Plus, pentru a fi câștigător, dar având în vedere că ambele modele sunt susceptibile de a avea specificații similare, cumpărătorii vor stabili cine va avea cireașa pe tort.

Un funcționar Samsung Electronics, citat într-un raport recent, susține că Samsung a stabilit rata de producție în favoarea lui Galaxy S8 Plus.

Raportul producției de telefoane va de 7 la 3. Producția modelului mai mare având prioritate, deoarece Samsung consideră că fanii vor opta pentru aceasta, în număr mult mai mare decât pentru Galaxy S8.

Samsung nu a confirmat deocamdată faptul că va exista un model de Galaxy S8 Plus.

În schimb, a existat destule vorbe despre un Galaxy S8 Plus cu un ecran mai mare, de 6,2 inch, ecran dual-curbat, (Galaxy S8 va avea un display de 5,7 inch).

De fapt, diferența de dimensiune a ecranului ar putea fi singura diferență între cele două versiuni ale telefonului pilot următor Samsung.

Costul va fi evident, un factor de influență. Vor fi dispuși clienții să plătească cu 100 $ mai mult pentru un dispozitiv care are doar un ecran mai mare, atunci când pot obține exact același aspect la un cost mai mic?

Așteptăm să vedem prezentarea de un minut a lui Samsung Galaxy S8, la MWC în cursul acestei luni. Lansarea oficială va avea loc pe 29 martie.

Stiri

Samsung se află lângă Apple în indicele de satisfacție a clienților în SUA

Apple este cel mai mare concurent Samsung, iar produsele celor două companii sunt adesea comparate în majoritatea domeniilor. Anul acesta, producătorul de...

Galaxy F41 va fi lansat pe 8 octombrie, are o baterie de 6.000 mAh

S-a confirmat că Samsung Galaxy F41 va deveni oficial pe 8 octombrie. Telefonul va avea o baterie uriașă de 6.000 mAh și...

Visul Microsoft: un hard disk cât un dulap, cu piese de la Galaxy S20

Nu poți gândi la ceva mic atunci când ești mare. La evenimentul anual Microsoft Ignite (22 – 24 sept. 2020) pentru dezvoltatori,...

Samsung a lansat în România noile aspiratoare verticale Samsung Jet

Samsung Electronics a lansat în România noua linie de aspiratoare Samsung Jet fără cablu de alimentare. Noile produse sunt ușor de utilizat...

Master of Multitasking: Luxury Meets Productivity Power in Galaxy Z Fold 2

Fie că jonglăm cu cerințele de la locul de muncă și de viață la domiciliu, fie că ne ocupăm de respectarea termenelor...

Mai multe modele Fan Edition cu viitoarele telefoane premium Samsung

Samsung Galaxy S20 Fan Edition și-a făcut debutul mult-așteptat săptămâna trecută, oferind consumatorilor multe din caracteristici oferite de frații săi mai mari....

Samsung Link Cell – o celulă 5G pentru utilizare în clădiri

Samsung Electronics a prezentat o nouă celulă mică integrată de 5G mmWave pentru uz interior. Aceasta este parte a suitei complete de...