Produsele Samsung Electronics câștigătoare ale premiilor CES 2021

637
Produsele Samsung castigatoare a premiilor CES 2021
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Înainte de Consumer Electronics Show (CES) din acest an, Samsung a primit 44 de premii care recunosc designul și ingineria remarcabilă a acestora. Dintre aceste premii patru au fost Best of Innovation. Deși am scris despre unele dintre ele la vremea respectivă prezentăm aici acele inovații premiate care au fost recunoscute pentru valoarea pe care le aduc vieții utilizatorilor în acest stil de viață „nou normal”.

Premiile CES 2021 primite de Samsung sunt pentru afișaje, electrocasnice și produse inteligente pentru casă. Printre destinatarii premiilor Best of Innovation s-au numărat câteva dintre cele mai recente inovații Samsung în categoria afișajelor, inclusiv noul MICRO LED de 110 inch, un produs revoluționar care a obținut un premiu Best of Innovation pentru caracteristicile sale de vârf.

Televizoarele MICRO MICRO de 110 inch și 85Q900 Neo QLED

MICRO LED de 110 inch. Oferind experiența vizuală supremă, cel mai bun inovator televizor MICRO LED de 110 inch (279,4 centimetri ) are 24 de milioane de LED-uri controlate individual și un procesor puternic Micro-LED pentru o calitate a imaginii uluitoare. Are un raport ecran-corp de peste 99,99%! Cu Ambient Mode televizorul se amestecă perfect în împrejurimile sale, indiferent dacă ecranul este pornit sau oprit.

85Q900 Neo QLED. Acest televizor Samsung îmbunătățește experiența de vizualizare datorită procesorului său cuantic upscaling îmbunătățit cu AI. Are o tehnologie cu sursă de lumină complet nouă. Fiecare LED din spate emite lumină pe cont propriu. În acest fel conținutul afișat este extraordinar și de o calitate incredibilă.

Smart TV Accessibility. Modelele Samsung 2021 QLED și Neo QLED au toate cele mai recente progrese în AI și tehnologie pentru a ajuta mai mulți utilizatori să se bucure confortabil de experiențele TV cu funcții noi precum Caption Moving, Zoom în limbajul semnelor și Audio multi-ieșire.

Primele frigidere din România s-au construit în anul 1956 la Uzina de Mașini Electrice București. Purtau denumirea de Pinguin și apoi Fram. Primul frigider pentru utilizarea pe scară largă a fost produs în 1927 de General Electric și a fost numit Monitor-Top.

Câștigătorii premiului CES 2021 pentru inovație au inclus și unele dintre cele mai noi aparate electrocasnice ale companiei. Au fost premiate și produse inteligente pentru casă dotate cu cele mai noi inovații, concepute pentru a fi adaptate oricărui stil de viață, inclusiv noul frigider Samsung Bespoke cu 4 uși Flex.

Family Hub 2021 și Samsung Bespoke 4-Door Flex premiate

Samsung Bespoke 4-Door Flex. Este ultima adăugare la gama de frigidere Samsung Bespoke. Acest model va fi lansat prima dată pe piața SUA. Samsung Bespoke 4-Door Flex permite utilizatorilor să aleagă dintr-o gamă largă de culori și finisaje, oferind în același timp un spațiu de stocare mare și flexibil, inclusiv un nou spațiu pentru băuturi.

Family Hub pentru 2021. Având moștenirea Family Hub de a fi mult mai mult decât un simplu loc de stocare a alimentelor, Family Hub 2021 oferă familiilor caracteristici flexibile de gestionare a alimentelor. Are un ecran tactil de 21,5 inch (54,61 centimetri) intuitiv și total personalizabil. Family Hub 2021 asigură conectivitate cu celelalte electrocasnice, divertisment, mesagerie și multe altele.

Mașina de spălat cu încărcare frontală WF8800A. Dispune de o experiență de utilizare Smart Dial care învață preferințele utilizatorului și recomandă cicluri optime pentru fiecare spălare. În acest fel mașina de spălat WF8800A duce spălarea rufelor acasă la un alt nivel. Samsung WF8800A este mai inteligentă, mai intuitivă și mai puțin stresantă ca niciodată.

JetBot 90 AI+. Noul aspirator are senzori LiDAR și 3D, precum și tehnologie de ultimă oră de recunoaștere a obiectelor alimentată de Intel. În acest fel aspiratorul robot poate manevra cu precizie în jurul obiectelor din fața sa. JetBot 90 AI+ este un aspirator robot elegant, care dispune de un Clean Station cu auto-golire și cameră frontală pentru curățarea eficientă și inteligentă a locuințelor.

Jet 95 fără fir Stick Vacuum. Dispunând de un sistem automat de golire a prafului integrat cu stația sa de încărcare a bateriei, aspiratorul Jet 95 este un asistent revoluționar de curățare cu o perie care detectează tipul de pardoseală pe care se află și își optimizează setările în consecință.

Cuptoare cu microunde și purificatoare ce apă premiate la CES 2021

Cuptor cu microunde Slim Over-the-Range. Este proiectat pentru orice bucătărie cu hota sub dulap. Cuptorul Slim Microwave economisește spațiu pe blat, oferind în același timp performanțe optime ca o putere de 100 de wați. Cuptorul cu microunde are un sistem de ventilație cu o capacitate de 550 ft/min.

Front Control Slide-in Flex Duo Induction Range. Un cuptor cu inducție modern la orice bucătărie, Front Control Slide-in Flex Duo Induction Range include conectivitate Wi-Fi, control mai simplu al gamei cu Smart Dial și un mod Air Fry încorporat pentru gătit comod. În plus, prin utilizarea inducției reduce consumul de energie și oferă uși duale care transformă un cuptor în două. Astfel utilizatorii nu vor fi limitați la o singură temperatură sau temporizator de cuptor.

Purificator de apă Samsung. Purificatorul Samsung are Wi-Fi și poate fi controlat prin voce. Oferă o filtrare îmbunătățită cu două robinete pentru diverse utilizări, instalare orizontală sau verticală personalizabilă și control inteligent de la distanță.

SmartThings Cooking. O experiență culinară unică, alimentată de Whisk’s Food AI, SmartThings Cooking recomandă rețete potrivite gusturilor și cerințelor dietetice ale utilizatorului. Poate planifica mesele și listele de produse alimentare, conform Samsung Newsroom. Poate trimite datele rețetelor direct la aparate pentru experiențe de gătit integrate și inteligente.

Multe dintre produsele și serviciile menționate aici au putut fi văzute la evenimentul virtual CES 2021. Acestea au fost prezentate alături de o serie de alți câștigători ai premiului CES 2021 pentru inovație din întregul ecosistem Samsung, inclusiv diverse produse din categoria mobilă și o gamă de soluții de memorie Samsung de top.