Samsung Electronics lansează la nivel mondial frigiderul Bespoke

974
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat lansarea noului său frigider Bespoke pe anumite piețe din întreaga lume. După prima lansare în China, Bespoke va fi introdus în Europa și în regiunea CSI – Comunitatea Statelor Independente.

Frigiderul Bespoke duce noțiunea de frigider într-o nouă eră a electrocasnicelor. Acestea pot fi personalizabile, subliniind eforturile Samsung de a crea produse care reflectă cu adevărat evoluția stilului de viață al consumatorilor. Personalizabil în funcție de preferințele utilizatorului, frigiderul Bespoke permite consumatorilor să își adapteze propriile configurații de culoare pentru a se potrivi cu diverse stiluri de viață și concepte de design interior.

Samsung creează noi inovații în bucătărie cu Bespoke, adaptând preferințelor individuale într-un spectru larg de stiluri de viață ale consumatorilor”. A spus Eugene Chung, vicepreședinte Digital Appliances, Samsung Electronics, conform NewsSamsung. „Suntem încântați să oferim consumatorilor din întreaga lume posibilitatea de a-și satisface nevoile de stil de viață prin intermediul frigiderului Bespoke„.

Samsung Bespoke – un frigider extrem de personalizabil

Gama Bespoke include trei module. Un modul de 24 inch cu o ușă; un modul de 18 inch cu o ușă și un modul BMF (Bottom Mounted Freezer – Congelator montat în partea de jos) cu 2 uși. Cu aceste trei unități modulare diferite, utilizatorii pot adăuga pur și simplu un nou model la combinația lor existentă. Nu este nevoie să renunțe sau să înlocuiască modelul actual atunci când se adaptează la o schimbare a stilului de viață sau la un nou decor.

Toate aceste module pot fi amestecate și potrivite pentru a reflecta cel mai bine stilul de viață al utilizatorului. Se poate ține cont de obiceiurile alimentare, numărul de membrii ai familiei și dispunerea bucătăriei. Toate modelele sunt identice ca adâncime și înălțime pentru a permite un aspect uniform atunci când sunt instalate grupat.

Cele mai de încredere mărci de frigidere din lume în 2019 au fost: Whirlpool, KitchenAid, Samsung, LG Electronics și GE Appliance. GE Appliance este divizia de electrocasnice a companiei americane General Electric. KitchenAid este tot un brand american, deținut de Whirlpool.

În afară de designul modular, fiecare modul Bespoke vine cu un panou de ușă inovator. Acesta poate fi personalizată cu un finisaj unic de culoare/material, bazat pe preferințele de design ale utilizatorului. Cu până la 11 culori și trei texturi din care să aleagă, consumatorii pot amesteca și potrivi culorile pentru a reflecta gustul personal al fiecăruia.

Nuanțele variază de la culoarea lavandei și roz până la vișiniu și bleumarin, oferind o paletă de culori diversificată. Cele trei texturi – Satin Glass, Color Cotta și Glam Mirror – extind în continuare modul de personalizare al frigiderului Bespoke. Fiecare textură radiază un luciu subtil, plăcut la atingere.

Prețul frigiderului Bespoke în Coreea de Sud, în funcție de capaciate, configurație și culori ajunge la 2.150€.

Managementul alimentelor proaspete, important pentru generațiile tinere

Bespoke ajută la vitalizarea tuturor aspectelor vieții bucătăriei. Permite utilizatorilor să mențină un mediu sănătos de casă prin gestionarea adecvată a alimentelor folosind tehnologii avansate de refrigerare. Bespoke este echipat cu o gamă completă de caracteristici care oferă o răcire consistentă și eficientă pentru a menține alimentele mai proaspete mai mult timp.

  • All Around Cooling răcește fiecare compartiment al frigiderului în mod uniform de la colț la colț. De asemenea, verifică permanent temperatura circulând aerul rece prin guri de aerisire amplasate strategic. Aceasta înseamnă că mâncarea este păstrată la temperatura optimă pentru a-și păstra prospețimea mai mult timp.
  • Metal Cooling contribuie, de asemenea, la menținerea alimentelor proaspete, chiar și atunci când utilizatorii deschid frecvent ușa. O placă de răcire metalică, raftul metalic și conducta de metal plat păstrează frigul, prevenind pierderea aerului rece la deschiderea ușii.
  • No Frost ajută la menținerea temperaturii optime în fiecare colț al frigiderului prin îmbunătățirea circulației aerului. Acesta oprește acumularea de gheață pe alimente proaspete, precum legumele și previne nevoia dezghețării periodice a frigiderului.
  • Power Freeze este o funcție prin care utilizatorii pot seta automat temperatura congelatorului la cel mai mic nivel pentru a crea o explozie rapidă de aer intens. Este excelentă pentru înghețarea sau încetinirea alimentelor congelate, precum înghețata, și pentru a face gheață rapid.
  • Freezer/Fridge Convertible – Congelator / Frigider este un compartiment reglabil. Utilizatorii pot comuta cu ușurință între un congelator și un compartiment de frigider regulat în funcție de nevoile lor de refrigerare.

Bespoke este combinația perfectă de performanță și design. Este un frigider Samsung extrem de practic și se poate integra perfect între aparatele de bucătărie. Bespoke a primit numeroase premii pe tot globul. Gold iF Design din Germania, CES Innovation Award și NYCxDesign Award din SUA și AWE Product Award din China.