Profitați la maximum de SSD-ul propriu cu Samsung Magician

270
Profitati la maximum de SSD-ul propriu cu Samsung Magician
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Instrumentul gratuit de gestionare a SSD-ului, Samsung Magician, oferă funcții speciale pe care utilizatorii le pot folosi pentru a-și pune SSD-ul Samsung din nou în formă, după o iarnă plină de seri de jocuri și streaming.

De la pandemie, petrecem mai mult timp în fața ecranului decât oricând – 10 ore pe zi, conform unui studiu Bitkom. 10 ore pe zi, 70 de ore pe săptămână înseamnă o mulțime de date, atât pentru stocarea SSD internă, cât și pentru cea externă. Instrumentul gratuit de gestionare a SSD-ului Samsung Magician 7.0 oferă o serie de funcții utile de optimizare care eliberează SSD-ul Samsung de problemele vechi, astfel încât să poată rula din nou în formă maximă. Conform Samsung Newsroom, Samsung Magician 7.0 poate fi folosit numai de utilizatorii de Windows.

Samsung Magician oferă utilizatorilor toate informațiile importante despre SSD-urile lor Samsung dintr-o privire – și în timp real. Firmware-ul utilizat, numărul de serie sau ocuparea memoriei sunt, de asemenea, afișate, la fel ca și valorile SMART curente, care pot fi folosite pentru a identifica în prealabil eventualele erori ale unității și pentru a le remedia rapid. Dacă există probleme de configurare, acestea pot fi vizualizate imediat în starea ultimei scanări de diagnosticare pe tabloul de bord. Cu elementul de meniu „Performanță Benchmark”, performanța curentă a SSD-urilor interne și externe poate fi verificată folosind diverse teste.

Samsung Magician – un excelent instrument pentru revitalizarea SSD-ului

Optimizarea performanței. Patru moduri pentru mai multă putere în memorie. Odată ce toate problemele au fost identificate și eliminate, începe optimizarea performanței. Software-ul SSD de la Samsung oferă patru moduri la rubrica „OS Optimization”. Modul de performanță maximă maximizează performanța SSD-ului; modul de economisire a energiei crește eficiența energetică; iar modul standard permite utilizarea energiei la un nivel moderat. În modul Personalizat, condițiile specifice pot fi setate după bunul plac atunci când rulează teste de referință.

SSD – Solid-state drive sau „unitate cu cipuri”. Este dispozitiv de stocare a datelor. Utilizează circuite integrate ca memorie, în loc de plăci sau discuri magnetice de hard disk-uri convenționale. SSD-ul a fost inventat de Fujio Masuoka la Toshiba în 1980.

Asistență directă. Centrul de ajutor integrat și ajutor chatbot. De la memoria cache inteligentă a DRAM în Modul RAPID până la recuperarea performanței cu TRIM și colectarea gunoiului – optimizarea unui SSD poate fi uneori mai dificilă decât curățarea dulapului în fiecare an. Modul RAPID presupune anumite cerințe de sistem. De exemplu, sistemul de operare Windows 7 și 2GB de memorie (RAM) sau mai mult. Acesta este motivul pentru care Samsung oferă sfaturi și soluții pentru întrebările utilizatorilor cu un Centru de ajutor integrat în diferite alte limbi.

Doar două clik-uri pentru a elibera suportul pentru curățarea SSD-ului. Descărcați gratuit software-ul Samsung Magician cu doar două clik-uri. Pur și simplu faceți clic pe butonul „Descărcare” de pe pagina de pornire samsung.com/magician și apoi descărcați gratuit fișierul de instalare Magician 7.0 și curățarea de date cu doar un singur clic pe pagina de descărcare care se deschide începe.

A șaptea generație Samsung Magician acceptă SSD-uri interne de la Samsung de la seria 840 până la actuala 980 SSD, precum și SSD-uri externe de la T5 în sus.