„Project Diamond” este numele de cod pentru seria Galaxy S23

319
Project Diamond este numele de cod pentru Galaxy S23
Sursa Foto: via androidheadlines.com

De două zile am scris că Samsung Samsung lucrează la un smartphone pliabil (rulabil) cu numele de cod N4. Aproape imediat informația a fost urmată de o alta care sugera că acest al treilea pliabil are numele de cod „Project Diamond”. Ei bine, în timp ce „Project Diamond” este un lucru real, nu are nimic de-a face cu un telefon pliabil.

Că Samsung lucrează la noi telefoane pliable ce vor fi lansate în acest an era clar pentru toată lumea. Este vorba bineînțeles de Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Dar, apariția numelui de cod N4 pentru un nou telefon pliabil sau rulabil în lucru a agitat mediul online din domeniul mobil. O informație a venit și de la Ice Universe, care a scris că acel dispozitiv poartă numele de cod „Diamant”. Ei bine, se pare că acea informație a fost greșită, ulterior tweet-ul a fost șters. Proiectul Diamant este de fapt seria Galaxy S23, nu un smartphone rulabil.

„Project Diamond” este numele de cod intern pentru Galaxy S23

Așadar, se pare că primul smartphone rulabil al Samsung va trebui să aștepte cel puțin până în 2023. Ross Young a spus, cu ceva timp în urmă, că primul smartphone rulabil al companiei ar fi trebuit să fie lansat la sfârșitul anului 2022, dar Samsung a decis să-l împingă până în 2023. Deci problema Project Diamond a fost lămurită, este numele de cod intern pentru seria Galaxy S23.

Samsung nu este singura companie care lucrează la un smartphone rulabil. OPPO a anunțat de fapt primul telefon rulabil din lume la sfârșitul anului 2020, potrivit Androidheadlines. Dispozitivul nu a fost niciodată disponibil pentru cumpărare. OPPO a spus că nu este pregătit pentru primetime, dar a promis că lucrează la un rulant disponibil comercial. Așadar, rămâne de văzut care companie va face asta prima, OPPO sau Samsung.

Cel mai scump diamant din lume este Koh-I-Noor. Este un diamant oval de 105,6 carate cu o greutate de 21,12 grame. Este principalul diamant al coroanei regale britanice. Diamantul este expus public în Jewel House din Turnul Londrei.

În ceea ce privește Galaxy S23 (Project Diamond), despre această serie vom auzi mult mai multe în lunile următoare. Acum se știu prea puține lucruri despre ea. Se așteaptă ca Samsung să anunțe seria Galaxy S23 în primul trimestru al anului viitor.

Telefoanele inteligente pliabile au reușit să devină destul de populare în ultimii doi ani. Ne așteptăm ca Samsung să vândă mult mai multe dintre ele anul acesta decât anul trecut. Întreaga piață de smartphone-uri pliabile este de așteptat să crească destul de mult. Acestea fiind spuse, mulți oameni văd smartphone-urile rulabile ca o soluție ideală. Nu vor fi la fel de groase precum cele pliabile și pur și simplu vor părea o soluție mai elegantă.