Promoție Samsung în UK: la un telefon Galaxy căști wireless AKG gratuite

719
Sursa Foto: Samsung Galobal Newsroom

Cumpărați un smartphone Samsung Galaxy A între 5 august și 2 septembrie 2020 și primiți o pereche gratuită de căști Samsung AKG Y500. În plus aveți acces timp de șase luni la Spotify Premium. Este o promoție Samsung pentru Marea Britanie, începând din august și până la începutul lunii septembrie. Este în special dedicată elevilor și studenților pentru a fi echipați complet, mobil și audio, pentru începerea școlii.

Clienții care cumpără un smartphone eligibil din seria Galaxy A în această perioadă primesc gratuit un set AKG Y500. Smartphone-urile eligibile pentru promoție sunt Galaxy A41, Galaxy A51, Galaxy A51 5G și Galaxy A71. Acesta este aproape esențialul portofoliului mediu 2020 al companiei Samsung. Un portofoliu Galaxy A foarte variat care oferă ceva pentru toată lumea.

Galaxy A51 și A71 două telefoane de excepție

Seria Galaxy A aduce inovații interesante pentru o nouă generație de clienți, oferind funcții uimitoare la un punct de preț cu adevărat accesibil. Smartphone-urile seriei Galaxy A 2020 au avut un succes enorm pe toate piețele, fiind printre cele mai bine vândute telefoane Samsung peste tot în lume.

Construite pentru a aduce experiențe semnificative tuturor, Galaxy A71 și A51 sunt dotate cu multe caracteristici excelente. Au o baterie de durată pentru stilul de viață ocupat, o cameră inteligentă care ajută a captarea de fotografii excelente și un ecran Infinity-O care oferă o experiență vizuală neîntreruptă. Mai mult, adăugați conectivitate de generație viitoare prin 5G cu Galaxy A51 5G și am spus totul.

Lansată în octombrie 2008, platforma Spotify oferă acces la peste 60 de milioane de melodii. Spotify este disponibil în Europa, SUA, Australia, Noua Zeelandă și în anumite părți din Africa și Asia. Este disponibil pe computere Windows, smartphone-uri și tablete Android.

Cu Samsung Galaxy A41, utilizatorii se pot bucura de o valoare fantastică fără a compromite funcțiile. Proiectat pentru a arăta și a se simți excelent are un design atrăgător. Are un set de camere puternice iar factorul de formă compact oferă cele mai noi inovații indispensabile utilizatorilor.

Separat căștile wireless AKG Y500 costă ~130£

Căștile wireless AKG Y500 sunt partenerul perfect pentru oricare dintre aceste smartphone-uri. Căștile oferă o experiență bogată, un sunet fără compromisuri atunci când sunt conectate la oricare dintre dispozitivele Galaxy. Cu sunetul inconfundabil ce poartă semnătura AKG – câștigător al premiilor Grammy – utilizatorii se pot bucura de până la 33 de ore de redare de muzică, cu detalii excepționale. Căștile gratuite AKG Y500 pot fi solicitate la achiziționarea modelelor A41, A51, A51 5G, A71 Galaxy.

Căștile wireless AKG Y500 costă aproape 130 de lire sterline în Regatul Unit, conform NewsSamsung. Mai mult, clienții pot profita, de asemenea, de 6 luni de muzică fără anunțuri cu Spotify Premium cu achiziționarea de dispozitive seria Galaxy A eligibile.