Samsung a lansat patru noi căști din seria AKG în India

747
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung a lansat patru noi căști marca AKG în India. Căștile sunt AKG Y100, Y500, N200 și AKG N700NC – toate wireless, acceptă încărcare rapidă, modul de sunet ambiental și suport cod AAC. În timp ce Samsung AKG Y100 este cea mai accesibilă cască din lot, AKG N700NC este un set premium și oferă suport activ pentru anularea zgomotului.

Cele două seturi de căști Samsung AKG Y100 și AKG Y500 au Ambient Aware Mode care permite utilizatorilor să audă zgomotele din mediul înconjurător. Accesoriile audio sunt reglate de AKG, o filială Samsung și o marcă de pionierat în domeniul ingineriei sunetului.

Căștile Samsung AKG Y100 sunt disponibile la un preț de 6.699 rupii – aproximativ 86 de euro. Setul Samsung AKG Y500 are un preț de aproximativ 130 de euro. Ambele seturi de căști vin în negru, albastru, verde și roz. Samsung AKG N200 costă, de asemenea, 130 € dar este disponibil în nuanțe negre, verzi și albastre. Căștile-pilot Samsung AKG N700NC sunt disponibile doar în negru și au un preț de 26.999 rupii echivalentul a 348 de euro.

AKG experiență de peste 70 de ani în domeniul audio

Suntem încântați să lansăm aceste căști marca AKG în India. AKG are o moștenire veche de 72 de ani în domeniul ingineriei de sunet și al patrimoniului bogat în design. La Samsung, suntem extrem de mândri să aducem această nouă gamă de căști. Aceste produse întruchipează filosofia Samsung „DoWhatYouCan’t” oferind consumatorilor experiență muzicală imersivă exact așa cum și-a propus artistul. Suntem siguri că căștile AKG vor fi o încântare pentru consumatorii noștri„. A declarat directorul de afaceri mobile Samsung India, Aditya Babbar.

AKG Acoustics a fost fondată în 1947 de Rudolf Görike și Ernest Plass la Viena. Este o filială a Harman International, o divizie a Samsung. Produsele comercializate în prezent sub marca AKG sunt microfoane, căști, sisteme audio wireless și accesorii conexe. În 2010, AKG a primit premiul tehnic Grammy.

AKG N700NC cu o durată de funcționare aproximativ 23 de ore

Căștile Samsung AKG N700NC și AKG Y500 sunt dotate atât cu un design over-the-ear cât și cu o baterie de lungă durată. AKG N700NC au o baterie de 800 mAh cu o durată de funcționare de până la 23 de ore la o singură încărcare, are Bluetooth și anularea zgomotului. Căștile oferă un bass cald și capacitatea aplicației pentru căști AKG de a controla setările de egalizare și de anulare a zgomotului prin intermediul smartphone-ului. Conceptul de design pliat al setului audio îl face ușor de transportat. Setul de căști Samsung AKG Y500, pe de altă parte, au o durată de 33 de ore de redare și pot fi asociate simultan cu două dispozitive.

AKG Y100 și AKG N200, între timp, au un design în ureche și un cablu netorsionat, tip țesătură. Conform 91Mobiles care citează Samsung, acest set de căști oferă un suport de codec AAC cu un sunet clar și plăcut. Căștile AKG N200 oferă timp de redare de până la 8 ore, conform Samsung. Au și o funcție de încărcare rapidă care oferă o oră timp de ascultare cu doar 10 minute de încărcare.